Povezane vesti
Ispovest biljane Plavšić: Htela sam Del Ponteovoj da olupam pikslu o glavu!
Pravda 26.04.2017
Biljana Plavšić u najnovijem intervjuu otkriva nepoznate detalje o sukobima u BiH devedesetih i ključnim akterima tog vremena - Karadžiću, Mladiću, Miloševiću i Arkanu, ali govori i o danima provedenim u pritvoru u Hagu. Devedesetih je, kao… »
Ispovest biljane Plavšić: Del Ponte je krenula na mene, htela sam da joj olupam pikslu o glavu!
Kurir 26.04.2017
Biljana Plavšić u životnoj ispovesti za Njuzvik otkriva nepoznate detalje o sukobima u BiH devedesetih i ključnim akterima tog vremena - Karadžiću, Mladiću, Miloševiću i Arkanu, ali govori i o danima provedenim u pritvoru u Hagu. Nije bilo lako… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu zbog ukidanja pritvora aktivistima SNS-a i napada na profesorku
Serbian News Media pre 38 minutajoš 34 povezane

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Snimak incidenta u Futogu iz vazduha govori više od reči: Ovako je napadač gađao građane farbom na nastupu Beogradskog sindikata VIDEO
Nova pre 38 minutajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 15 povezanih

Predsednica Pokrajinske vlade i ministar prosvete održali sastanak u Banovini, studenti u blokadi ispred pravili buku
RTV pre 39 minutajoš 63 povezane