Повезане вести

Кли­ни­ка за хе­ма­то­ло­ги­ју је­ди­на у Вој­во­ди­ни збри­ња­ва обо­ле­ле од хе­мо­фи­ли­је

Кли­ни­ка за хе­ма­то­ло­ги­ју је­ди­на у Вој­во­ди­ни збри­ња­ва обо­ле­ле од хе­мо­фи­ли­је

Дневник 27.04.2017
У Војводини има 150 одраслих људи оболелих од хемофилије, а у Србији је укупно 900 ових пацијената. Сви оболели из Војводине који имају овај наследни поремећај згрушњавања крви лече се у Клиници за хематологију Клиничког… »
Шам­пи­он­ски осмех се вра­тио у Но­ви Сад

Шам­пи­он­ски осмех се вра­тио у Но­ви Сад

Дневник 27.04.2017
По­ка­за­ло су у ми­ну­лих де­вет го­ди­на да је од­бој­ка­ши­ма Вој­во­ди­не НС се­ме лак­ше да по­ко­ре Евро­пу и осво­је Че­лени куп, не­го да се до­мог­ну шам­пи­он­ске ти­ту­ле у сво­јој зе­мљи. Али, ко­нач­но су… »
Дарко Пушкарић: О ре­ван­шу ка­да до­ђе на ред

Дарко Пушкарић: О ре­ван­шу ка­да до­ђе на ред

Дневник 27.04.2017
У спе­ци­фич­ној, “под­гре­ја­ној” ат­мос­фе­ри, до­че­ка­на је пр­ва по­лу­фи­нал­на утак­ми­ца Ку­па Ср­би­је у фуд­ба­лу, у ко­јој су се са­ста­ли Вој­во­ди­на и Пар­ти­зан. Узрок се на­ла­зио у ру­жној пе­сми ко­ју су… »
Укуси националних кухиња на Тргу слободе

Укуси националних кухиња на Тргу слободе

Дневник 27.04.2017
Пр­ви фе­сти­вал на­ци­о­нал­них ку­хи­ња отво­рен је све­ча­но на Тр­гу сло­бо­де. Све до 27. ма­ја, у цен­тру ће би­ти про­мо­ви­са­ни спе­ци­ја­ли­те­ти из три­де­сет зе­ма­ља с раз­ли­чи­тих кон­ти­не­на­та. Први фестивал… »
Са­вез во­за­ча Вој­во­ди­не обе­ле­жио го­ди­ну да­на по­сто­ја­ња

Са­вез во­за­ча Вој­во­ди­не обе­ле­жио го­ди­ну да­на по­сто­ја­ња

Дневник 27.04.2017
За го­ди­ну да­на од осни­ва­ња, Са­вез во­за­ча Вој­во­ди­не (СВВ) сте­као је ви­ше од 2.000 чла­но­ва и ре­а­ли­зо­вао је низ ак­ци­ја и про­гра­ма с ци­љем да се по­ве­ћа без­бед­ност уче­сни­ка у са­о­бра­ћа­ју и омо­гу­ћи… »
На­гра­ђе­ни нај­бо­љи сту­ден­ти Ака­де­ми­је умет­но­сти

На­гра­ђе­ни нај­бо­љи сту­ден­ти Ака­де­ми­је умет­но­сти

Дневник 27.04.2017
Фи­лип Ор­ло­вић, сту­дент че­твр­те го­ди­не сак­со­фо­на, Игор Грек­са, сту­дент ма­стер сту­ди­ја глу­ме и Иван Пе­рак, сту­дент ма­стер сту­ди­ја на гра­фи­ци до­бит­ни­ци су ово­го­ди­шње на­гра­де “Ма­ли принц” ко­ју од… »

Вести дана »