Povezane vesti
Nova uloga za Borisa komnenića: Nekad Guza, danas gej
Kurir 27.04.2017
Predstava Dušana Jankovića „Moj deda je aut“ u režiji Đurđe Tešić biće premijerno prikazan sutra uveče u Beogradskom dramskom pozorištu. Komad rekonstruiše odnose unutar jedne porodice i razmatra njihove sposobnosti da prihvate tajnu koju je godina… »
"Moj deda je aut" u BDP: Deda Marko i njegova skrivena ljubav Danilo
Blic 27.04.2017
Predstava "Moj deda je aut" Dušana Jankovića u režiji Đurđe Tešić biće premijerno izvedena 28. aprila u Beogradskom dramskom pozorištu. Autor mlađe generacije, Dušan Janković kroz na prvi pogled jednostavnu i tipičnu savremenu, porodičnu priču dotiče… »
Tajna pripadnika treće generacije
Danas 26.04.2017
Komedija “Moj deda je aut” po tekstu Dušana Jankovića a u režiji Đurđe Tešić biće premijerno izvedena 28. aprila na Novoj sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Predstava u kojoj igraju: Boris Komnenić, Slobodan Boda Ninković, LJubinka Klarić, Milorad… »
Vesti dana »

Rođena sestra Saše Popovića neutešna na pomenu bratu, pala Suzani u zagrljaj
Hello pre 56 minutajoš 32 povezane

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 35 povezanih

Priština, ponovo bez izbora srpskih poslanika za potpredsednika skupštine
RTS pre 2 minutajoš 22 povezane

Ubica dostavljač hrane: Evo kako je ubijen ukrajinski političar UZNEMIRUJUĆ VIDEO
B92 pre 1 minutjoš 21 povezana

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 80 povezanih