Повезане вести

Радоњић пред ФМП: Неће бити лако против врло мотивисаног противника

Радоњић пред ФМП: Неће бити лако против врло мотивисаног противника

Хот спорт 28.04.2017
Кошаркаши Црвене звезде гостоваће екипи ФМП-а у оквиру трећег кола кошаркашке Супер лиге а тим поводом јавности се обратио и тренер црвено-белих, Дејан Радоњић. Тренер шампиона Србије и „Јадрана“ оценио је да његову екипу… »
Мута Николић: Партизан је институција али ја сам увек оптимиста

Мута Николић: Партизан је институција али ја сам увек оптимиста

Хот спорт 28.04.2017
Тренер екипе Динамика, Мирослав Николић, пред дуел са црно-белима истиче да је против таквог ривала тешко било шта очекивати али да у спорту ништа није немогуће. Помоћник селектора репрезентације Србије истиче да је екипа Вршца у… »
Милојевић: "Немамо времена да исправимо грешке, нема опуштања"

Милојевић: "Немамо времена да исправимо грешке, нема опуштања"

Спортске.нет 28.04.2017
Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је данас да његови играчи ни у једном тренутку не смеју да се опусте у предстојећем мечу против Вршца у Супер лиги Србије. "У суботу играмо први меч у Сремској Митровици после… »
Радоњић пред ФМП: Очекујем мотивисаног противника, Јовић неће играти

Радоњић пред ФМП: Очекујем мотивисаног противника, Јовић неће играти

Спортски журнал 28.04.2017
У суботу од 15 часова ће се Црвена звезда и ФМП у Железнику борити за прво место у Суперлиги. Оба тима имају по два тријумфа на старту такмичења, а биће то њихов трећи овосезонски дуел (оба у АБА лиги су припала црвено-белима)… »
Звезда оптерећена проблемима: Радоњић поново указао на лакше повреде пред ФМП

Звезда оптерећена проблемима: Радоњић поново указао на лакше повреде пред ФМП

Хот спорт 28.04.2017
Кошаркаши Црвене звезде мтс играју у суботу од 15 часова утакмицу 3.кола Моззарт Суперлиге против екипе ФМП-а. Утакмица у дворани ‘ФМП Арена’ почиње у 15 часова, а пред овај, трећи овосезонски дуел два тима (два сусрета у АБА… »
Јовић још ван тренажног процеса

Јовић још ван тренажног процеса

Моззарт спорт 28.04.2017
Црвено-бели у суботу гостују у Железнику. За Црвену звезду ове сезоне нема предаха, али то је ритам у којем је екипа Дејана Радоњића добро научила како да фунционише, а уосталом то је и један од главних разлога за апсолутну… »
КЛС викенд: Звезда по дану, Партизан са дебитантом

КЛС викенд: Звезда по дану, Партизан са дебитантом

Мондо 28.04.2017
У суботу ће бити одиграно треће коло Суперлиге. После кола обележеног " вечитим дербијем" и драмом у Чачку, најбољи домаћи тимови одиграће првог дана викенда комплетну трећу рунду КЛС. Суперлигашка субота почеће у дневном… »
Мута Николић о дуелу са Партизаном: Црно-бели су институција, тешко је очекивати нешто, али...

Мута Николић о дуелу са Партизаном: Црно-бели су институција, тешко је очекивати нешто, али...

Спортал блиц 28.04.2017
Тренер кошаркаша Динамика Мирослав Николић рекао је да ће се његова екипа борити "колико буде могла" у предстојећем мечу против Партизана у Суперлиги Србије. Фото: О. Бунић / РАС Србија Мирослав Мута Николић "Ми смо задовољни… »

Вести дана »