Povezane vesti
100 Dana Trampa! Da li su SAD i Rusija na ivici provalije? Ko od njih stvarno odlučuje o sudbini Srbije?
Telegraf 29.04.2017
"Svako zaoštravanje u odnosima između velikih sila propraćeno je nagađanjima o novom svetskom ratu. S obzirom da bi novi rat među velikim silama, usled njihovog razornog nuklearnog potencijala, verovatno, bio i poslednji i kraj sveta kakvog poznajemo" Od… »
84 sekunde dominacije Simpsonovih: Svi traže novu epizodu o Trampovih 100 dana, nisu štedeli predsednika SAD uopšte (VIDEO)
Telegraf 29.04.2017
- Sto dana na položaju, a toliko sam toga ostvario. Smanjio sam hendikep u golfu, na Tviteru imam 700 pratilaca više - nabraja Tramp u epizodi. Animirana serija “ Simpsonovi” dohvatila se Donalda Trampa u video snimku o prvih 100 dana njegovog… »
Vesti dana »
Delegacija EU u Srbiji pozdravila izbor osam članova Saveta REM-a
N1 Info pre 15 minutajoš 71 povezana
Majka koja je izgubila dete: "Ako bude kobno po mene, možda će drugoj deci biti bolje" - 11. dan štrajka Dijane Hrka
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 113 povezane
Niški studenti u blokadi pozvali na hitnu akciju zbog gostovanja Dejana Vuka Stankovića na NišTV
N1 Info pre 35 minutajoš 20 povezanih
Srbija zvala Motu posle odlaska Piksija - ovo je bio njegov odgovor!
Sportske.net pre 1 satjoš 42 povezane
Antonijević potvrdio da je kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih