Povezane vesti
100 Dana Trampa! Da li su SAD i Rusija na ivici provalije? Ko od njih stvarno odlučuje o sudbini Srbije?
Telegraf 29.04.2017
"Svako zaoštravanje u odnosima između velikih sila propraćeno je nagađanjima o novom svetskom ratu. S obzirom da bi novi rat među velikim silama, usled njihovog razornog nuklearnog potencijala, verovatno, bio i poslednji i kraj sveta kakvog poznajemo" Od… »
84 sekunde dominacije Simpsonovih: Svi traže novu epizodu o Trampovih 100 dana, nisu štedeli predsednika SAD uopšte (VIDEO)
Telegraf 29.04.2017
- Sto dana na položaju, a toliko sam toga ostvario. Smanjio sam hendikep u golfu, na Tviteru imam 700 pratilaca više - nabraja Tramp u epizodi. Animirana serija “ Simpsonovi” dohvatila se Donalda Trampa u video snimku o prvih 100 dana njegovog… »
Vesti dana »
Vučić: Situacija u Deliblatskoj peščari teška, ali pod kontrolom, nabavićemo još tri velika aviona za gašenje požara
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 23 povezane
Čubrilo objavio koliko će još trajati ovo dugo, vrelo leto i kad nam zapravo stiže "konkretno osveženje"
Nova pre 42 minutajoš 16 povezanih
Na više lokacija u Srbiji nastavlja se borba sa požarima, najteže i dalje u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
RTS pre 22 minutajoš 12 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na pojedine proizvode iz Kanade
Serbian News Media pre 32 minutajoš 7 povezanih
Srbija zatražila pomoć EU u gašenju požara, potvrđeno iz Brisela za BBC
Danas pre 47 minutajoš 8 povezanih