Povezane vesti

Patim od nedostatka vremena

Patim od nedostatka vremena

Politika 30.04.2017
Već pet i po de­ce­ni­ja tra­je rad­ni vek To­me Fi­le. Ovaj pri­zna­ti advo­kat u pen­zi­ju je oti­šao pre se­dam go­di­na, ali ni da­nas ne pre­sta­je da ra­di. I da­lje se ba­vi advo­ka­tu­rom, a ima 75 go­di­na. To ipak ni­je sve – sa­vet­nik je… »
Srbija čeka turiste iz Kine

Srbija čeka turiste iz Kine

Politika 30.04.2017
Na­ša ze­mlja svr­sta­na u „Top pet pre­ko­mor­skih de­sti­na­ci­ja” na saj­mu u Pe­kin­gu, a Sr­bi­ju je u pr­va dva me­se­ca po­se­ti­lo 105 od­sto vi­še tu­ri­sta iz Ki­ne u od­no­su na isti pe­ri­od pro­šle go­di­ne. Vest da je Sr­bi­ja na… »
Op­štin­skim ob­ve­zni­cama gra­de ba­ze­ne, bu­le­va­re, ka­na­li­za­ci­onu mrežu

Op­štin­skim ob­ve­zni­cama gra­de ba­ze­ne, bu­le­va­re, ka­na­li­za­ci­onu mrežu

Politika 30.04.2017
Pred­nost ova­kvog za­du­ži­va­nja je ni­ža ka­ma­ta u od­no­su na kre­dit podignut kod poslovne banke, po­re­ske olak­ši­ce i po­ve­ća­na od­go­vor­nost vla­sti zbog tran­spa­rent­no­sti pro­ce­sa. Emi­to­va­njem mu­ni­ci­pal­nih ili na­rod­ski re­če­no… »
Stres često vodi do varirajućeg pritiska

Stres često vodi do varirajućeg pritiska

Politika 30.04.2017
Naj­bo­lju te­ra­pi­ju predstavljaju ume­re­na fi­zič­ka ak­tiv­nost, od­la­sci na kraće od­mo­re, slu­ša­nje opu­šta­ju­će mu­zi­ke i sedativ. Ve­li­ki br­oj lju­di ima pr­o­ble­ma sa krv­nim pri­ti­skom, či­je vred­no­sti va­ri­ra­ju s vre­me­na na… »
Nema krize: Mesto u kom svi rade i puno je dece

Nema krize: Mesto u kom svi rade i puno je dece

Mondo 30.04.2017
Ši­ma­nov­ci su je­di­no se­lo u Sr­bi­ji ko­je ima 50 fa­bri­ka. U po­go­ni­ma na te­ri­to­ri­ji ovog se­la sa 3.000 ži­te­lja u op­šti­ni Pe­ćin­ci ima oko 3.200 za­po­sle­nih. Foto: youtube/printscreen Ta­ko moć­ne in­du­stri­je na ta­ko ma­lom… »

Vesti dana »

Navodni napad na Putinovu rezidenciju: Šta je poznato

Navodni napad na Putinovu rezidenciju: Šta je poznato

Radio 021 pre 25 minutajoš 37 povezanih
Mraz za praznike

Mraz za praznike

Vesti online pre 35 minutajoš 16 povezanih
Studentska akcija 'Raspiši pobedu'

Studentska akcija 'Raspiši pobedu'

BBC News pre 50 minutajoš 9 povezanih