Povezane vesti

Patim od nedostatka vremena

Patim od nedostatka vremena

Politika 30.04.2017
Već pet i po de­ce­ni­ja tra­je rad­ni vek To­me Fi­le. Ovaj pri­zna­ti advo­kat u pen­zi­ju je oti­šao pre se­dam go­di­na, ali ni da­nas ne pre­sta­je da ra­di. I da­lje se ba­vi advo­ka­tu­rom, a ima 75 go­di­na. To ipak… »
Srbija čeka turiste iz Kine

Srbija čeka turiste iz Kine

Politika 30.04.2017
Na­ša ze­mlja svr­sta­na u „Top pet pre­ko­mor­skih de­sti­na­ci­ja” na saj­mu u Pe­kin­gu, a Sr­bi­ju je u pr­va dva me­se­ca po­se­ti­lo 105 od­sto vi­še tu­ri­sta iz Ki­ne u od­no­su na isti pe­ri­od pro­šle… »
Stres često vodi do varirajućeg pritiska

Stres često vodi do varirajućeg pritiska

Politika 30.04.2017
Naj­bo­lju te­ra­pi­ju predstavljaju ume­re­na fi­zič­ka ak­tiv­nost, od­la­sci na kraće od­mo­re, slu­ša­nje opu­šta­ju­će mu­zi­ke i sedativ. Ve­li­ki br­oj lju­di ima pr­o­ble­ma sa krv­nim pri­ti­skom, či­je… »
Op­štin­skim ob­ve­zni­cama gra­de ba­ze­ne, bu­le­va­re, ka­na­li­za­ci­onu mrežu

Op­štin­skim ob­ve­zni­cama gra­de ba­ze­ne, bu­le­va­re, ka­na­li­za­ci­onu mrežu

Politika 30.04.2017
Pred­nost ova­kvog za­du­ži­va­nja je ni­ža ka­ma­ta u od­no­su na kre­dit podignut kod poslovne banke, po­re­ske olak­ši­ce i po­ve­ća­na od­go­vor­nost vla­sti zbog tran­spa­rent­no­sti pro­ce­sa. Emi­to­va­njem… »
Nema krize: Mesto u kom svi rade i puno je dece

Nema krize: Mesto u kom svi rade i puno je dece

Mondo 30.04.2017
Ši­ma­nov­ci su je­di­no se­lo u Sr­bi­ji ko­je ima 50 fa­bri­ka. U po­go­ni­ma na te­ri­to­ri­ji ovog se­la sa 3.000 ži­te­lja u op­šti­ni Pe­ćin­ci ima oko 3.200 za­po­sle­nih. Foto: youtube/printscreen Ta­ko moć­ne… »

Vesti dana »