Povezane vesti
Fjuri: Pobediću Džošuu rukom vezanom iza leđa
Beta 01.05.2017
Britanski bokser Tajson Fjuri rekao je danas da bi mogao da pobedi svetskog šampiona u teškoj kategoriji Entonija Džošuu bez pripremne borbe, boksujući "jednom rukom vezanom iza ledja". Džošua je u subotu uveče pred 90.000 ljudi na londonskom stadionu… »
Fjuri puca od samopouzdanja: Pobediću Džošuu rukom vezanom iza leđa!
Večernje novosti 01.05.2017
U ovom trenutku postoji samo jedna borba i to nije tajna, svi žele da gledaju duel Entonija i mene. Ali, budimo realni, ja sam najbolji u diviziji – jasan je Tajson. Pobedio je Entoni Džošua na „Vembliju“ Vladimira Klička i poneo titulu svetskog šampiona… »
Tajson Fjuri: Prebiću Entonija jednom rukom!
Hot sport 01.05.2017
Britanski bokser Tajson Fjuri rekao je danas da bi mogao da pobedi svetskog šampiona u teškoj kategoriji Entonija Džošuu bez pripremne borbe, boksujući „jednom rukom vezanom iza ledja“. Džošua je u subotu uveče pred 90.000 ljudi na londonskom stadionu… »
Vesti dana »

Rhmz pali alarme, stiže haos iz komšiluka! Nevreme iz Hrvatske jurca ka Srbiji, ovi gradovi su prvi na udaru
Dnevnik pre 24 minutajoš 27 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Kac odobrio plan za prodor u Gazu: "Vrata pakla će se uskoro otvoriti"
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

TOK vratilo predmet „zvučni top“ Prvom OJT - šta to znači kad je u pitanju istraga?
N1 Info pre 54 minutajoš 1 povezana

Lepe vesti iz nacionalne službe za zapošljavanje Počinje isplata naknada za jul mesec
Dnevnik pre 19 minutajoš 14 povezanih