Повезане вести
Фјури пуца од самопоуздања: Победићу Џошуу руком везаном иза леђа
Пресс 02.05.2017
У овом тренутку постоји само једна борба и то није тајна, сви желе да гледају дуел Ентонија и мене. Али, будимо реални, ја сам најбољи у дивизији – јасан је Тајсон. фото: новости.рс Победио је Ентони Џошуа на „Вемблију“… »
Кобна грешка: Кличко: А мислио сам да Џошуа неће устати када сам га послао на под...
Спортал блиц 02.05.2017
Владимир Кличко је признао да није очекивао да ће Ентони Џошуа, у мечу за светског првака у тешкој категорији, устати када га је Украјинац послао на под у шестој рунди спектакуларног меча на Вемблију. Фото: Тањуг/АП Владимир… »
Фјури прети шампиону, али погледајте на шта он сада личи (ВИДЕО)
Вести онлине 02.05.2017
У изјави за Скај спорт бивши светски шампион у тешкој категорији Тајсон Фјури поручио је новом прваку Ентонију Џошуи да ће да га победи без припремних дуела и то са једном руком везаном иза леђа. И ту није био крај вица пошто је… »
Дуел непоражених: Ево како се Фјури припрема за меч са Џошуом /видео/
Спортал блиц 01.05.2017
Бивши првак света у тешкој категорији Британац Тајсон Фјури прихватио је да се бори са земљаком Ентонијем Џошуом, актуелним шампионом, нагласивши за Скај спортс да може да га победи без припремних мечева и то са једном руком… »
Свака сличност: - намерна Свет у Џошуи види Алија, али му ипак недостаје једна особина /видео/
Спортал блиц 01.05.2017
Победа боксера Ентонија Џошуе над Владимиром Кличком техничким нокаутом у 11. рунди, којом је Британац постао првак света у тешкој категорији, подсетила је многе љубитеље овог спорта на једног од најчувенијих бораца свих… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 2 сатајош 29 повезаних
Више од 14.000 пријава првог дана Велико интересовање за први корак уласка у процес легализације некретнина Први се пријавио још пре зоре
Дневник пре 48 минутајош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 1 сатјош 76 повезаних