Повезане вести
Формула један: Надам се да Ботас и Хамилтон неће ‘заратити’
Хот спорт 02.05.2017
Извршни директор Мерцедеса Тото Волф рекао је данас да верује да се однос двојице возача те екипе Луиса Хамилтона и Валтерија Ботаса неће погоршати ако се обојица буду борили за шампионску титулу у Формули 1. Ботас је у недељу у… »
Ботас о Хамилтону: Можда постане незгодно
Мондо 02.05.2017
Иако директор Мерцедеса сматра да се однос возача њиховог тима неће погоршати у случају борбе за титулу, Финац није сигуран у то. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Марк Тхомпсон Валтери Ботас је на трци за Велику награду Русије у… »
Мучи га сочи: Хамилтон у чуду: Где ми је нестала брзина?
Спортал блиц 02.05.2017
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је да не може да објасни недостатак брзине у трци Формуле 1 за Велику награду Русије и да ће учинити све како би добио одговоре пре предстојеће трке у Шпанији. Фото: Тањуг/АП Хамилтон је трку… »
Хамилтон о проблемима у Русији: Од почетка трке сам знао да ћу бити четврти
Вечерње новости 01.05.2017
Можда сам могао да испратим резултате водеће тројке, али то не би дуго трајало. Због температуре сам био принуђен да успоравам – каже Британац. На трци у Сочију (Русија) је прву победу у каријери остварио Валтери Ботас испред… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: евродизел 200 динара, бензин 181 динар по литру
Наслови.аи пре 45 минутајош 31 повезана
Блокаде пољопривредника: Блокиран прилаз ауто-путу Милош Велики, сви који су туда кренули ка Црној Гори, БиХ и Златибору мораће да чекају (ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 17 повезаних
Сијарто: Путнички возови од Београда до Будимпеште најкасније од 27. марта
Невсмакс Балканс пре 8 минутајош 38 повезаних
Пакистан извео нападе на Кабул и друге авганистанске области, министар одбране: Води се отворени рат
Н1 Инфо пре 3 сатајош 27 повезаних
Ухапшен директор основне школе у Трговишту: Запослио жену са фалсификованом дипломом
Н1 Инфо пре 2 сатајош 23 повезане