Povezane vesti
Formula jedan: Nadam se da Botas i Hamilton neće ‘zaratiti’
Hot sport 02.05.2017
Izvršni direktor Mercedesa Toto Volf rekao je danas da veruje da se odnos dvojice vozača te ekipe Luisa Hamiltona i Valterija Botasa neće pogoršati ako se obojica budu borili za šampionsku titulu u Formuli 1. Botas je u nedelju u trci za Veliku… »
Botas o Hamiltonu: Možda postane nezgodno
Mondo 02.05.2017
Iako direktor Mercedesa smatra da se odnos vozača njihovog tima neće pogoršati u slučaju borbe za titulu, Finac nije siguran u to. Foto: Guliver/Getty images/Mark Thompson Valteri Botas je na trci za Veliku nagradu Rusije u Sočiju ostvario prvu… »
Muči ga soči: Hamilton u čudu: Gde mi je nestala brzina?
Sportal blic 02.05.2017
Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da ne može da objasni nedostatak brzine u trci Formule 1 za Veliku nagradu Rusije i da će učiniti sve kako bi dobio odgovore pre predstojeće trke u Španiji. Foto: Tanjug/AP Hamilton je trku u Sočiju završio… »
Hamilton o problemima u Rusiji: Od početka trke sam znao da ću biti četvrti
Večernje novosti 01.05.2017
Možda sam mogao da ispratim rezultate vodeće trojke, ali to ne bi dugo trajalo. Zbog temperature sam bio prinuđen da usporavam – kaže Britanac. Na trci u Sočiju (Rusija) je prvu pobedu u karijeri ostvario Valteri Botas ispred dvojca iz Ferarija… »
Vesti dana »
3 Opcije za Makrona: - loša, gora i najgora Pala francuska Vlada, steže se obruč oko predsednika! Traži se njegova ostavka, ovo će gurnuti zemlju u haos
Blic pre 24 minutajoš 24 povezane
Protiv Jelene Tanasković bila podneta krivična prijava: Od istrage je sačuvao muž ministarke Vujović
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih