Povezane vesti

Kako kriza u Makedoniji utiče na odnose sa Srbijom

Kako kriza u Makedoniji utiče na odnose sa Srbijom

RTS 03.05.2017
Nema nasilja, ali ni razrešenja političke situacije u Makedoniji. Policija nastavlja da hapsi one koji su prošle nedelje učestvovali u nasilju u Sobranju. Taljat Džaferi ušao je u kancelariju predsednika skupštine i postavio albanske zastave. VMRO-DPMNE… »
Građani na društvenim mrežama traže ostavke poslanika VMRO

Građani na društvenim mrežama traže ostavke poslanika VMRO

Blic 03.05.2017
Po stupanju na funkciju Talata Džaferija, novoizabranog predsednika Sobranja iz reda albanske DUI, na društvenim mrežama je pokrenuta lavina komentara nezadvoljnih građana koji od VMRO-DPMNE, bivšeg premijera Nikole Gruevskog, traže da poslanici te… »
Vulin: Haradinaj kao svaki zločinac želi da ponovi zločin

Vulin: Haradinaj kao svaki zločinac želi da ponovi zločin

RTS 03.05.2017
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da se napadima na premijera Aleksandra Vučića od strane Hašima Tačija i Zorana Zaeva sada pridružio i Ramuš Haradinaj uz ocenu da "Haradinaj kao svaki zločinac koji… »
Vulin: Da li je Zaev napad na Vučića smislio sam, ili su mu pomogli Rama i Tači?

Vulin: Da li je Zaev napad na Vučića smislio sam, ili su mu pomogli Rama i Tači?

Blic 03.05.2017
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin upitao je, reagujući na izjavu lidera Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoran Zaeva da je u Srbiji na vlasti nacionalističko rukovodstvo, da li je "napad na Vučića smislio sam ili su mu to rekli… »

Vesti dana »