Povezane vesti

Marin le Pen: Makron ne može da opstane u svetu Trampa i Putina, ja ću se bolje snaći

Marin le Pen: Makron ne može da opstane u svetu Trampa i Putina, ja ću se bolje snaći

Blic 03.05.2017
Kandidatkinja krajnje desnice za predsednika Francuske, Marin Le Pen, izjavila je da je bolje pozicionirana od svog rivala, nezavisnog centrističkog kandidata Emanuela Makrona, da brani interese Francuske u "novom svetu" američkog predsednika Donalda… »
Le penova uoči večerašnje debate: Umem sa Trampom, Putinom i Mejevom - za razliku od Makrona

Le penova uoči večerašnje debate: Umem sa Trampom, Putinom i Mejevom - za razliku od Makrona

Kurir 03.05.2017
"Smatram da sam bolje pozicionirana da razgovaram sa ovim novim svetom koji izbija površinu, da razgovaram s Putinovom Rusijom, Trampovom Amerikom, Britanijom (premijerke Terereze) Mej, Indijom (premijera Narendre) Modija", izjavila je Marin le Pen… »
Brižit Bardo: Ne glasajte za Makrona

Brižit Bardo: Ne glasajte za Makrona

Novi magazin 03.05.2017
Brižit Bardo, legendarna francuska glumica koja se posvetila borbi za zaštitu životinja, pozvala je Francuze koji vole životinje da 7. maja u drugom krugu predsedničkih izbora ne glasaju za kandidata centra Emanuela Makrona jer je "hladan i nema… »
Emmanuel Macron razljutio Poljsku

Al Jazeera 03.05.2017
Francuski predsjednički kandidat Emmanuel Macron tvrdi da Poljska nije slobodna demokratija. Ministarstvo vanjskih poslova Poljske osudilo je to što je centristički kandidat na predsjedničkim izborima u Francuskoj Emmanuel Macron usporedio poljsku… »

Al Jazeera 03.05.2017
Francuski predsjednički kandidat Emmanuel Macron tvrdi da Poljska nije slobodna demokratija. Ministarstvo vanjskih poslova Poljske osudilo je to što je centristički kandidat na predsjedničkim izborima u Francuskoj Emmanuel Macron usporedio poljsku… »
Poljska ljuta na makrona: Osudili proređenje sa Putinom i Orbanom

Poljska ljuta na makrona: Osudili proređenje sa Putinom i Orbanom

Blic 03.05.2017
Ministarstvo spoljnih poslova Poljske osudilo je danas to što je centristički kandidat na predsedničkim izborima u Francuskoj Emanuel Makron uporedio poljsku vladu sa, kako je rekao, "režimima" Vladimira Putina u Rusiji i Viktora Orbana u Mađarskoj… »

Vesti dana »