Povezane vesti
Surova upozorenja za Srbiju kao hladan tuš: Otrežnjujuća predviđanja stručnjaka koja ruše snove!
Pravda 03.05.2017
Nije pametno razmišljati o sustizanju EU, jer je to suviše dalek san. Potrebno je po malo popravljati ekonomsku situaciju, smanjivati nejednakost. Mislim da ste na dobrom putu. Privreda je na putu rasta. Vlasti su sprovele mnoge reforme, ali ima još… »
Surova upozorenja za Srbiju kao hladan tuš: Otrežnjujuća predviđanja stručnjaka koja ruše snove!
Pravda 03.05.2017
Nije pametno razmišljati o sustizanju EU, jer je to suviše dalek san. Potrebno je po malo popravljati ekonomsku situaciju, smanjivati nejednakost. Mislim da ste na dobrom putu. Privreda je na putu rasta. Vlasti su sprovele mnoge reforme, ali ima još… »
Sustizanju EU je za Srbiju suviše dalek san: Ekonomski stručnjak ima za nas otrežnjujuće upozorenje
Blic 03.05.2017
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Protest na Slaviji najveći ikad održan u Srbiji, koliko ljudi je bilo na skupu u Nišu?
Danas pre 9 satijoš 23 povezane
Nastavljene blokade, zahvalnost građanima za učešće na skupu na Slaviji
Vreme pre 1 satjoš 39 povezanih
"Alarm: - vanredni događaj: Ostanite kod kuće!" MUP šalje građanima hitne SMS poruke, a evo šta piše u posebnom upozorenju
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
Upozorenje RHMZ, uključen crveni meteo-alarm! Jake snežne padavine u narednih 48 sati
Pravda pre 48 minutajoš 28 povezanih