Повезане вести

Први интервју са Караџићем: Ово је права истина о свему што се догађало док сам живео као др Дабић

Први интервју са Караџићем: Ово је права истина о свему што се догађало док сам живео као др Дабић

Правда 03.05.2017
Из хашке ћелије први пут говори како се скривао као Драган Дабић, о рату у БиХ, договору са Холбруком, разговорима са Изетбеговићем, породици, тешким оптужбама Трибунала... Након свих ових година, дао је интервју за Вечерње… »

Правда 03.05.2017
Из хашке ћелије први пут говори како се скривао као Драган Дабић, о рату у БиХ, договору са Холбруком, разговорима са Изетбеговићем, породици, тешким оптужбама Трибунала... Након свих ових година, дао је интервју за Вечерње… »
Ексклузивно: У данашњем броју "новости" Интервју са Радованом Караџићем

Ексклузивно: У данашњем броју "новости" Интервју са Радованом Караџићем

Вечерње новости 03.05.2017
Из хашке ћелије први пут говори како се скривао као Драган Дабић, о рату у БиХ, договору са Холбруком. Из хашке ћелије први пут говори како се скривао као Драган Дабић, о рату у БиХ, договору са Холбруком, разговорима са… »

Вести дана »