Povezane vesti
Miloje napada Mutu odbranom
Sportske.net 05.05.2017
Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra dobro u odbrani ako želi da trijumfuje protiv Dinamika u predstojećem meču Super lige Srbije. Košarkaši Mega Leksa sutra od 19.00 dočekuju Dinamik u petom… »
Partizan ne beži od uloge favorita
Sportske.net 05.05.2017
Džikić upororava da Čačani uopšte nisu naivna ekipa, dok Uroš Luković veruje u uspeh ako se on i njegovi saigračii budu pridržavali dogovora na parketu. Partizan sutra dočekuje Borac u petom kolu Super lige Srbije. U prva četiri kola domaćeg… »
Zvezda oslabljena i na Vršac
Beta 05.05.2017
Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da njegova ekipa samo maksimalnim angažovanjem i koncentracijom može da slavi protiv Vršca u Super ligi Srbije. "Putujemo u Vršac grad za koji me vežu lepe uspomene još iz vremena kada sam… »
Ko će biti Zvezdin plej protiv Vršca?
Mozzart sport 05.05.2017
Potencijalni problemi za crveno-bele na poziciji organizatora igre. Sve zavisi da li će Stefan Jović i(ili) Čarls Dženkins biti spremni. Crvena zvezda u ovom delu sezone ima velike probleme sa povredama, posebno na poziciji organizatora igre. Stefan… »
Biće teško: Zvezda žestoko oslabljena za sledeće kolo Superlige (foto)
Hot sport 05.05.2017
Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da njegova ekipa samo maksimalnim angažovanjem i koncentracijom može da slavi protiv Vršca u Superligi Srbije. – Putujemo u Vršac grad za koji me vežu lepe uspomene još iz vremena kada sam… »
Zvezda: O Joviću i Dženkinsu - na dan utakmice
Mondo 05.05.2017
Meč u Vršcu mogao bi da bude prvi za startnog plejmejkera crveno-belih posle duge pauze. Foto: MN Press U skladu sa najavama, Crvena zvezda mts priprema se za subotnje gostovanje Vršcu bez odsutnog Nejta Voltersa (otputovao u SAD), kao i Branka… »
Vesti dana »
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 41 minutajoš 70 povezanih
Viši sud u Beogradu poništio odluku Advokatske komore Srbije o obustavi rada
Radio 021 pre 1 satjoš 39 povezanih
"Ovo je nezapamćena tragedija i ogromna tuga": Raška zavijena u crno nakon tragične smrti troje tinejdžera
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Uhapšeni vlasnici Doma za stare u Barajevu u kom je osam štićenika poginulo, a sedmoro povređeno
Nova pre 59 minutajoš 51 povezana