Povezane vesti
Aca Lukas za kurir: Ja sam najveća zvezda, realno!
Kurir 05.05.2017
Mogu svima da kažem samo: Drž‘te se, tek sam sad počeo ozbiljno da se bavim muzikom. Ovakav koncert dosad nije viđen. Bina, organizacija, ozvučenje... U subotu, 29. aprila, Aca Lukas održao je perfektan koncert u Areni, o kojem se još uvek priča. Jer kad… »
"Skroman" Lukas: Ja sam najveća zvezda!
Mondo 05.05.2017
Nakon što je napunio Arenu, folker ističe da se tek "zahuktava" U subotu, 29. aprila, Aca Lukas je održao koncert u Areni koja je bila potpuno rasprodata. "Poslednji koncert u Areni najbolji je u mojoj karijeri. Moram ovako javno da objasnim poznanicima… »
Vesti dana »
SAD optužile bivšeg predsednika Kube Raula Kastra zbog uništenja dva mala aviona i ubistva posada
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Vučićem: Odnosi Ukrajine i Srbije treba da budu snažni, postoji potencijal za njihov razvoj
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 23 povezane
"Novak čini čuda i kada se najmanje nadamo": Troicki nam objasnio zašto Đokovića ne sme niko da otpiše
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana
Skup podrške uhapšenim Srbima: U Gračanici sutra miran protest zdravstvenih i prosvetnih radnika
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
Predsednik Irana: Suprotstavićemo se svakom pokušaju da se Teheran primora na predaju
Kurir pre 42 minutajoš 23 povezane