Povezane vesti
Zagreb, demonstranti traže da se ime Tita izbaci iz imena trga
RTS 06.05.2017
Inicijativa "Krug za trg" organizovala je proteste na Trgu maršala Tita, ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, sa zahtevom da se ima Josipa Broza Tita izbaci iz imena Trga. Prema procenama policije na skupu je bilo oko 1.500 ljudi. Inicijativa… »
Traže da se Tito izbaci iz imena Trga u Zagrebu
N1 Info 06.05.2017
Inicijativa "Krug za trg" organizovala je proteste na Trgu maršala Tita, ispred Hrvatskog narodnog pozorišta u Zagrebu, sa zahtevom da se ime Josipa Broza Tita izbaci iz imena Trga. Inicijativa je u svom zahtevu navela da traže Hrvatsku bez… »
Ustaško orgijanje u centru Zagreba: Strasti se ne smiruju!
Pravda 06.05.2017
Inicijativa "Krug za trg" organizovala je proteste na Trgu maršala Tita, ispred Hrvatskog narodnog pozorišta u Zagrebu. Učesnici protesta zahtevaju da se ima Josipa Broza Tita izbaci iz imena Trga. Inicijativa je u svom zahtevu navela da traže… »
Vesti dana »
(VIDEO) Kako izgleda doček studenata u Kragujevcu snimljen dronom
N1 Info pre 7 minutajoš 30 povezanih
Kragujevac kliče studentima: Euforični i emotivni doček – „mnogo me boli stopalo, ali za ovo bih dao oba“ (UŽIVO)
Novi magazin pre 42 minutajoš 53 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
Oglasio se Pokrajinski sekretarijat posle incidenta u školi u Pećincima
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane