Povezane vesti

Nemačka bi da London plati ako želi na tržiste EU

Večernje novosti 06.05.2017
Zvaničnici nemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom evropskom tržištu ako to plati. Zvaničnici nemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom evropskom tržištu ako to… »

Nemci hoće da oderu engleze: Evo šta još Berlin želi da naplati od Londona!

Pravda 06.05.2017
U izveštaju na 35 stranica o potencijalnom trošku Bregzita za Nemačku piše da odlazak Londona iz EU može doneti "ozbiljne posledice na ekonomiju i stabilnost, pogotovo na realni sektor". Zbog toga su zvaničnici nemačke vlade predložili da se… »

Njemačka predlaže da se Britancima naplati pristup jedinstvenom tržištu

SEEbiz 06.05.2017
BERLIN – Dužnosnici njemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom tržištu ako to plati, objavio je u subotu časopis Focus pozivajući se na izvješće ministarstva financija. Izvješće na 35 stranica o… »

Nemački šamar Velikoj Britaniji: Ako hoćete na tržište Evropske unije, onda ćete morati da platite

Kurir 06.05.2017
Zvaničnici nemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom evropskom tržištu ako to plati, objavio je danas nemački časopis "Fokus" pozivajući se na izveštaj Ministarstva finansija Nemačke. Navodi se da u… »

Njemačka: Naplatiti Britancima pristup jedinstvenom tržištu

Al Jazeera 06.05.2017
Zvaničnici njemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom tržištu ako to plati. Zvaničnici njemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom tržištu ako to plati, objavio je u… »

Vesti dana »