Povezane vesti
Zlostavljao suprugu Jovanu dok je bila trudna, tukao je i pretio joj: Pre masakra kod Bujanovca, godinama je trajala tortura
Telegraf 06.05.2017
Nakon što je ubio suprugu i taštu i ranio ćerku staru jednu i po godinu, Petrović je pobegao na Kosovo. Goran Petrović (24) iz Pasjana preksinoć je na putu Bujanovac-Končulj hicima iz pištolja ubio svoju suprugu Jovanu Ivanović (21) iz sela Glogovce… »
Čovek koji je ubio ženu i taštu, ranio ćerku, pobegao na Kosovo: Nekoliko meseci pre zločina je opljačkao pumpu
Telegraf 06.05.2017
Gorana Petrovića u rodnom selu Pasjanu, gde mu žive roditelji, znaju kao “problematičnog” momka koji je na sebe skretao pažnju incidentnim ponašanjem, ali i ekscentričnom garderobom. Goran Petrović (24) koji je u četvrtak veče na putu Bujanovac –… »
Vesti dana »
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 2 minutajoš 1 povezana
"Milica me je tužila i tražila 250.000 dinara", Terza otkrio zbog čega su završili na sudu: "Ne zanima me više"
Telegraf pre 7 minutajoš 2 povezane