Повезане вести
Огласио се Кек: Моја жеља је да живим и радим у Ријеци
Моззарт спорт 08.05.2017
"Са Ријеком имам важећи уговор до 15. јуна, али и чврст договор с председником Дамиром Мишковићем и жељу да се та сарадња настави", каже словеначки стручњак. Огласио се и Матјаж Кек! Словенац, по многима први фаворит за новог… »
Словенци сумњају - Да ли је Здравко Мамић ''умешао прсте'' у приче о потенцијалном Звездином тренеру?
Спортске.нет 08.05.2017
После јучерашњих вести у српским медијима, занимљив коментар објављен је на једном словеначком порталу. Подсетимо, пар сати после оставке Миодрага Божовића на место тренера Црвене звезде, уследиле су медијске спекулације да је… »
Реванши полуфинала Купа: Мажић у Хумској
Спортски журнал 08.05.2017
У уторак и Средуна програму су реванш сусрети полуфинала Купа Србије. Судијска комисија ФСС одлучила је и овог пута да делегира по шесторицу арбитара. Уторак у 16 часова: Београд (Стадион „Рајко Митић”): Црвена звезда – Чукарички… »
Одређени делиоци правде: Ево ко ће судити сутрашњи дуел Звезде и Чукаричког
Хот спорт 08.05.2017
Фудбалери Црвене звезде дочекаће сутра екипу Чукаричког у реванш мечу полуфинала Купа Србије. Арбитража на овом мечу поверена је Марку Поповићу из Београда, који не спада у „елитну групу“ српских судија већ „Првој групи“… »
Куп Србије - Познато је ко ће делити правду у Хумској и на Маракани!
Спортске.нет 08.05.2017
С обзиром на све гласније притужбе са различитих страна на арбитражу у домаћим такмичењима, са великом пажњом се прате нова делегирања судија за мечеве у завршници сезоне. Сутра и прекосутра се играју реванш мечеви полуфинала… »
Ђуровски: Звезда се не одбија, не одустајемо од титуле
Вечерње новости 08.05.2017
Звездаш сам у срцу, моје срце је овде и даћу све од себе да достојанствено завршимо сезону. Већ сам био у оваквој ситуацији, па сам остао и наредне сезоне - каже нови стратег црвено-белих. БОШКО Ђуровски је други пут у каријери… »
"Дужан сам да помогнем Звезди, ништа није немогуће"
Вести онлине 08.05.2017
Нови тренер фудбалера Црвене звезде Бошко Ђуровски рекао је у понедељак да не одустаје од борбе са Партизаном за титулу првака Србије, истакавши да је све могуће, па и да се стигне три бода заостатка. Бивши играч и тренер Звезде… »
Ђуровски: Нисам могао да одбијем Звезду
Мондо 08.05.2017
Нови тренер црвено-белих рекао да је без размишљања прихватио понуду Звездана Терзића да седне на клупу након одласка Миодрага Божовића. Фото: МОНДО/Младен Шолак Бошко Ђуровски званично је на стадиону у Љутице Богдана… »
Представљен Ђуровски: Звезда је увек била моћна, Звезда се не одбија!
Моззарт спорт 08.05.2017
“Дужан сам кад год могу да помогнем Звезди. Не само ја, него сви остали који су оставили срце на овом терену”. Црвена звезда добила је тренера који ће водити клуб до краја сезоне. То ће бити Бошко Ђуровски који је овог поподнева… »
Прочитајте зашто се Ђуровски није слагао са Грофом Божовићем пре годину дана
Бошко Ђуровски је на месту тренера Црвене звезде наследио Миодрага Божовића, за којег је на представљању медијима рекоа да је одличан стручњак, успут му се захвалио на постигнутим резултатима. Анализу 28. кола Супер лиге… »
Огласио се Кек - Да ли ово значи да НЕ долази у Звезду?
Спортске.нет 08.05.2017
Словеначки стручњак Матјаж Кек дао је свој први коментар на писања српских медија који га повезују са доласком у Звезду. Оставка коју је Миодраг Божовић у недељу поднео на место шефа струке Црвене звезде изазвала је буру у… »
Хотспорт анкета: Делије, кога бисте ви волели да видите од јуна на клупи Звезде? (анкета)
Хот спорт 08.05.2017
Пораз од Вождовца довео је до правог хаоса у Црвеној звезди, тренер Миодраг Гроф Божовић напустио је клупу, а у наредних пет утакмица замениће га Бошко Ђуровски. Миодраг Гроф Божовић је напустио стадион ‘Рајко Митић’ после две… »
Кек демантовао гласине: Нисам преговарао са Звездом, желим да остенем у Ријеци
Вечерње новости 08.05.2017
Словеначки стручњак Матјаж Кек демантовао је да је договорио прелазак у Црвену звезду и поручио да су му планови да остане на клупи Ријеке. Словеначки стручњак Матјаж Кек демантовао је да је договорио прелазак у Црвену звезду и… »
Матјаж Кек о Звезди: Имам уговор, нема преговора!
Мондо 08.05.2017
"Сада морамо да задржимо мир и то је једино што ћу рећи", порука је тренера Ријеке. Фото: Гуливер/Гетти имагес/ЕуроФоотбалл Огласио се и Матјаж Кек! Шеф струке Ријеке, лидера хрватског првенства, дао је свој први коментар вести… »
Ево шта је и Кек рекао о преузимању Црвене звезде
Вести онлине 08.05.2017
Прве информације из српских медија после оставке коју је Миодраг Божовић поднео на место тренера Црвене звезде указивале су да би на његово место могао да дође Словенац Матјаж Кек, у игри се онда завртело још једно име - Владан… »
Ријека о одласку тренера у Звезду: Беспредметно...
Мондо 08.05.2017
Ево шта на Рујевици кажу о селидби Матјажа Кека на клупу Црвене звезде. Словенци: "Да није Мамићево масло?". Фото: (Пхото би Маттхев Левис/Гетти Имагес) Информације из Србије изазвале су у недељу највећу пажњу у региону. Према… »
Спекулације или не: Кек се огласио поводом могућег доласка у Звезду…
Хот спорт 08.05.2017
Као гром из ведра неба одјекнула је вест да би Црвену звезду од лета могао да преузме тренер Ријеке Матјаж Кек, а Словенац је био веома загонетан. Наиме, он је за радио ‘Под стјенама Кантриде’ истакао да му уговор са Ријеком… »
Тренер Паниониоса о доласку у Звезду: Зна се мој „си-ви”…
Владан Милојевић, шеф стручног штаба Паниониса, од јуче фигурира као кандидат за тренера Црвене звезде. - Играо сам у Црвеној звезди, био сам са омладинцима шампион, зар није сан сваког тренера да буде тренер Звезде, Партизана… »
Милојевић расположен за Звезду: Зна се ко сам и шта сам
Моззарт спорт 08.05.2017
“Играо сам у Црвеној звезди, био сам са омладинцима шампион Србије, зар није сан сваког тренера да буде тренер Звезде, Партизана или селектор?", каже тренер Паниониоса. На Маракани је у јуче и званично отворена сезона лова на… »
Хрвати не дају Словенца Звезди: Дејан Станковић "сређује" бившег тренера Интера?
Вести онлине 08.05.2017
Није прошло ни два сата од објаве Миодрага Божовића да напушта кормило Црвене звезде, а у неколико српских медија појавила се информација да је српски шампион већ постигао договор са словеначким стручњаком Матјажом Кеком да од… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 3 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана