Повезане вести

Батак: Партизан и ми да покажемо да смо најбољи у Србији (видео)

Батак: Партизан и ми да покажемо да смо најбољи у Србији (видео)

Дневник 09.05.2017
Сезона је за фудбалере Војводине почела још крајем јуна прошле године, када су почели квалификације за Лигу Европе с Бокељом. Од тада су нанизали чак 45 такмичарских утакмица, а најважнија од њих, испоставило се, следи им у… »
У Војводини уверени у пролаз у финале пред реванш са Партизаном

У Војводини уверени у пролаз у финале пред реванш са Партизаном

Радио 021 09.05.2017
У реваншу полуфинала Купа Србије, фудбалери Војводине сутра гостују Партизану. Први дуел завршен је без голова, а претходни у првенству, одигран неколико дана раније добили су црно-бели минималним резултатом. Иако су у сјајној… »
Воша без Палочевића и Трујића на црно-беле, Батак истиче: Партизан и ми да покажемо да смо најбољи у Србији

Воша без Палочевића и Трујића на црно-беле, Батак истиче: Партизан и ми да покажемо да смо најбољи у Србији

Моззарт спорт 09.05.2017
Изјава која се неће допасти навијачима Црвене звезде. Гол у гостима велик као кућа! Ако Војводина погоди мрежу Партизана у реваншу Куп полуфинала црно-бели ће морати да дају два комада. А како су Новосађани нападачки потентна… »
Војводина ослабљена против Партизана

Војводина ослабљена против Партизана

Вести онлине 09.05.2017
Новосађане у среду очекује реванш полуфинала Купа Србије са Партизаном, а шеф стручног штаба највероватније неће моћи да рачуна на једног од најбољих појединаца у тиму. Фудбалери новосадске Војводине у среду гостују Партизану у… »
Радосав Батак: Гол у Хумској нас води у велико финале!

Радосав Батак: Гол у Хумској нас води у велико финале!

Хот спорт 09.05.2017
Шеф стручног штаба Војводине Радослав Батак изјавио је да његову екипу против Партизана очекује најзначајнија утакмица у овој сезони. У реванш мечу полуфинала Купа Србије, фудбалери Војводине сутра гостују екипи Партизана у… »
Батак: Покушавам да у Воши применим речи Марка Николића, подржавам констатацију да је ово дуел два најбоља тима у Србији…

Батак: Покушавам да у Воши применим речи Марка Николића, подржавам констатацију да је ово дуел два најбоља тима у Србији…

Спортски журнал 09.05.2017
Шеф стручног штаба Војводине, Радослав Батак, изјавио је да његову екипу против Партизана очекује најзначајнија утакмица у овој сезони. У реванш мечу полуфинала Купа Србије, фудбалери Војводине сутра гостују екипи Партизана у… »
Воша пред Партизан: Најбољи у држави? Покажимо то

Воша пред Партизан: Најбољи у држави? Покажимо то

Мондо 09.05.2017
Тренер Војводине Радослав Батак поручује да је реванш полуфинала Купа Србије најважнија утакмица за његов тим у овој сезони. Очекује победу, поштује Марка Николића и одговара на приче о два најбоља тима у држави. Војводина и… »
Потврђено: Велики ударац за Партизан

Потврђено: Велики ударац за Партизан

Хот спорт 09.05.2017
Поред повређеног Евертона, Партизан ће у полуфиналу купа играти и без Леонарда. До финала без тандема из Бразила. Евертон ће реванш полуфинала пропустити због повреде, а са тренинзима би требало да почне за који дан. Поред њега… »
Проблем за вошу: Палочевићу страдао зглоб

Проблем за вошу: Палочевићу страдао зглоб

Спортски журнал 09.05.2017
Александар Палочевић је због повреде напустио терен већ после 19 минута игре меча с Лучанцима. Поставља се питање о чему се ради и да ли ће он моћи да наступи у среду против Партизана. – Искренуо сам зглоб, имам оток, боле ме… »

Вести дана »