Povezane vesti
Batak: Partizan i mi da pokažemo da smo najbolji u Srbiji (video)
Dnevnik 09.05.2017
Sezona je za fudbalere Vojvodine počela još krajem juna prošle godine, kada su počeli kvalifikacije za Ligu Evrope s Bokeljom. Od tada su nanizali čak 45 takmičarskih utakmica, a najvažnija od njih, ispostavilo se, sledi im u sredu. Crveno-beli… »
U Vojvodini uvereni u prolaz u finale pred revanš sa Partizanom
Radio 021 09.05.2017
U revanšu polufinala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju Partizanu. Prvi duel završen je bez golova, a prethodni u prvenstvu, odigran nekoliko dana ranije dobili su crno-beli minimalnim rezultatom. Iako su u sjajnoj seriji i od ovog vikenda… »
Voša bez Paločevića i Trujića na crno-bele, Batak ističe: Partizan i mi da pokažemo da smo najbolji u Srbiji
Mozzart sport 09.05.2017
Izjava koja se neće dopasti navijačima Crvene zvezde. Gol u gostima velik kao kuća! Ako Vojvodina pogodi mrežu Partizana u revanšu Kup polufinala crno-beli će morati da daju dva komada. A kako su Novosađani napadački potentna ekipa, iako to nisu… »
Vojvodina oslabljena protiv Partizana
Vesti online 09.05.2017
Novosađane u sredu očekuje revanš polufinala Kupa Srbije sa Partizanom, a šef stručnog štaba najverovatnije neće moći da računa na jednog od najboljih pojedinaca u timu. Fudbaleri novosadske Vojvodine u sredu gostuju Partizanu u okviru revanš… »
Radosav Batak: Gol u Humskoj nas vodi u veliko finale!
Hot sport 09.05.2017
Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da njegovu ekipu protiv Partizana očekuje najznačajnija utakmica u ovoj sezoni. U revanš meču polufinala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Partizana u Beogradu. U prvoj… »
Voša pred Partizan: Najbolji u državi? Pokažimo to
Mondo 09.05.2017
Trener Vojvodine Radoslav Batak poručuje da je revanš polufinala Kupa Srbije najvažnija utakmica za njegov tim u ovoj sezoni. Očekuje pobedu, poštuje Marka Nikolića i odgovara na priče o dva najbolja tima u državi. Vojvodina i Partizan, peti čin… »
Batak: Pokušavam da u Voši primenim reči Marka Nikolića, podržavam konstataciju da je ovo duel dva najbolja tima u Srbiji…
Sportski žurnal 09.05.2017
Šef stručnog štaba Vojvodine, Radoslav Batak, izjavio je da njegovu ekipu protiv Partizana očekuje najznačajnija utakmica u ovoj sezoni. U revanš meču polufinala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Partizana u Beogradu. U prvoj… »
Potvrđeno: Veliki udarac za Partizan
Hot sport 09.05.2017
Pored povređenog Evertona, Partizan će u polufinalu kupa igrati i bez Leonarda. Do finala bez tandema iz Brazila. Everton će revanš polufinala propustiti zbog povrede, a sa treninzima bi trebalo da počne za koji dan. Pored njega, Marko Nikolić neće… »
Problem za vošu: Paločeviću stradao zglob
Sportski žurnal 09.05.2017
Aleksandar Paločević je zbog povrede napustio teren već posle 19 minuta igre meča s Lučancima. Postavlja se pitanje o čemu se radi i da li će on moći da nastupi u sredu protiv Partizana. – Iskrenuo sam zglob, imam otok, bole me fibula i tetiva… »
Vesti dana »

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 29 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 42 minutajoš 55 povezanih

Građani priredili studentima spektakularan doček u centru Beograda
SEEbiz pre 17 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih