Povezane vesti
Voker sprema Srbiji veliko zlo: Tajni plan dokazanog srbomrsca i zlikovca Ramuša Haradinaja!
Kurir 10.05.2017
Albanski lobista koji je namestio bombardovanje SR Jugoslavije 1999. time što je izmislio navodni masakr civila u Račku obećao da će stvoriti „veliku Albaniju“. Povampirio se još jedan osvedočeni srbomrzac! Bivši šef verifikacione misije OEBS na Kosovu… »
Šokantno finska forenzičarka priznala Voker mi je diktirao izveštaj o Račku! Pisala sam pod pretnjom
Kurir 10.05.2017
Vilijam Voker diktirao je finskoj forenzičarki Heleni Ranti kako treba da sačini izveštaj o obdukciji Albanaca stradalih u selu Račak na Kosovu, koji je i poslužio kao povod za NATO bombardovanje SRJ 1999. Ona je, međutim, kasnije svedočila da je radila… »
Finska forenzičarka priznala: Voker mi je diktirao izveštaj o Račku! Pisala sam pod pretnjom!
Vesti online 10.05.2017
Vilijam Voker, koji sada "promoviše" svoj predlog o ujedinjenju Albanaca, pre 18 godina predlagao je, tačnije "diktirao" finskoj forenzičarki Heleni Ranti kako treba da sačini izveštaj o obdukciji stradalih Albanaca u selu Račak na Kosovu. Izveštaj o tom… »
Finska forenzičarka priznala: Voker mi je diktirao izveštaj o Račku! Pisala sam pod pretnjom!
Pravda 10.05.2017
Vilijam Voker, koji sada "promoviše" svoj predlog o ujedinjenju Albanaca, pre 18 godina predlagao je, tačnije "diktirao" finskoj forenzičarki Heleni Ranti kako treba da sačini izveštaj o obdukciji stradalih Albanaca u selu Račak na Kosovu. Izveštaj o tom… »
Vesti dana »

Đoković posle 4 sata drame saznao sa kim igra: Treći put ove godine ide na poznatog Britanca
Mondo pre 56 minutajoš 8 povezanih

MUP: Demonstranti pokušali da nasilno uđu na Filozofski fakultet, policija sprečila upad
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste upozorila francuskog izaslanika na represiju Prištine prema Srbima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana