Повезане вести
Вокер спрема Србији велико зло: Тајни план доказаног србомрсца и зликовца Рамуша Харадинаја!
Курир 10.05.2017
Албански лобиста који је наместио бомбардовање СР Југославије 1999. тиме што је измислио наводни масакр цивила у Рачку обећао да ће створити „велику Албанију“. Повампирио се још један осведочени србомрзац! Бивши шеф… »
Шокантно финска форензичарка признала Вокер ми је диктирао извештај о Рачку! Писала сам под претњом
Курир 10.05.2017
Вилијам Вокер диктирао је финској форензичарки Хелени Ранти како треба да сачини извештај о обдукцији Албанаца страдалих у селу Рачак на Косову, који је и послужио као повод за НАТО бомбардовање СРЈ 1999. Она је, међутим… »
Финска форензичарка признала: Вокер ми је диктирао извештај о Рачку! Писала сам под претњом!
Вести онлине 10.05.2017
Вилијам Вокер, који сада "промовише" свој предлог о уједињењу Албанаца, пре 18 година предлагао је, тачније "диктирао" финској форензичарки Хелени Ранти како треба да сачини извештај о обдукцији страдалих Албанаца у селу Рачак… »
Финска форензичарка признала: Вокер ми је диктирао извештај о Рачку! Писала сам под претњом!
Правда 10.05.2017
Вилијам Вокер, који сада "промовише" свој предлог о уједињењу Албанаца, пре 18 година предлагао је, тачније "диктирао" финској форензичарки Хелени Ранти како треба да сачини извештај о обдукцији страдалих Албанаца у селу Рачак… »
Вести дана »

"Испити се одржавају по убрзаном режиму, биће омогућен додатни испитни рок": Дејан Вук Станковић о почетку нове школске године на факултетима
Блиц пре 51 минутајош 19 повезаних

Владан Милојевић отворено признао: „Не знам колико дуго ћу бити тренер Црвене звезде!“
Хот спорт пре 1 сатјош 23 повезане