Повезане вести
Да сам могла да одем у рај... Жена Марка Булата објавила Прву слику ћеркице, а поруком је расплакала све (фото)
Телеграф 10.05.2017
- Да ми је рекао, да све што мислим да је нормално, драстично ће се променити са овом душом, опет бих изабрала тебе - написала је певачева супруга Марија Булат и објавила фотографију на друштвеним мрежама. Певач Марко Булат и… »
Амиџић имитирао Леу Киш како подригује, она се прво збунила, а онда је испала невиђени цар! (ВИДЕО)
Телеграф 10.05.2017
Леа се ретко појављује у другим емисијама, а још ређе се неко јавно шали са њом, па је Амиџићев потез био права посластица за све који воле и прате водитељку. Леа Киш гостовала је код колеге Огњена Амиџића у сјајној емисији… »
Амиџић испричао бруталан виц о Дулету Савићу и џоинту, када ово чује Звездина легенда неће му бити свеједно! (ВИДЕО)
Телеграф 10.05.2017
Водитељ је у свом стилу испрозивао легенду Црвене звезде, док су сви у студију умало попадали од смеха. Сви који прате “Амиџи шоу” знају да је традиција да Огњен Амиџић сваког уторка исприча бар један добар виц. БОЖЈИ ДАР… »
Божји дар! Марко Булат открио да је пре 3 месеца добио ћерку и кроз какве страшне проблеме је беба прошла! (ВИДЕО)
Телеграф 10.05.2017
Марко Булат је испричао зашто је три месеца крио да је добио ћерку, и објаснио да је тек данас (уторак) извео ћеркицу из болнице. Певач Марко Булат је изненадио све када је открио да је још 17. фебруара добио ћерку, а током… »
Вести дана »
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Радио сто плус пре 1 сатјош 25 повезаних
Трамп: Рок је до четвртка да Украјина прихвати мировни споразум; Зеленски: Ризикујемо губитак достојанства или кључног партнера
РТС пре 45 минутајош 82 повезане
Путин: Амерички план за Украјину може послужити као основа за коначно решење сукоба
Бета пре 30 минутајош 37 повезаних