Povezane vesti
Da sam mogla da odem u raj... Žena Marka Bulata objavila Prvu sliku ćerkice, a porukom je rasplakala sve (foto)
Telegraf 10.05.2017
- Da mi je rekao, da sve što mislim da je normalno, drastično će se promeniti sa ovom dušom, opet bih izabrala tebe - napisala je pevačeva supruga Marija Bulat i objavila fotografiju na društvenim mrežama. Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija Bulat… »
Amidžić imitirao Leu Kiš kako podriguje, ona se prvo zbunila, a onda je ispala neviđeni car! (VIDEO)
Telegraf 10.05.2017
Lea se retko pojavljuje u drugim emisijama, a još ređe se neko javno šali sa njom, pa je Amidžićev potez bio prava poslastica za sve koji vole i prate voditeljku. Lea Kiš gostovala je kod kolege Ognjena Amidžića u sjajnoj emisiji koja je trajala do pola… »
Amidžić ispričao brutalan vic o Duletu Saviću i džointu, kada ovo čuje Zvezdina legenda neće mu biti svejedno! (VIDEO)
Telegraf 10.05.2017
Voditelj je u svom stilu isprozivao legendu Crvene zvezde, dok su svi u studiju umalo popadali od smeha. Svi koji prate “Amidži šou” znaju da je tradicija da Ognjen Amidžić svakog utorka ispriča bar jedan dobar vic. BOŽJI DAR! Marko Bulat otkrio da je… »
Božji dar! Marko Bulat otkrio da je pre 3 meseca dobio ćerku i kroz kakve strašne probleme je beba prošla! (VIDEO)
Telegraf 10.05.2017
Marko Bulat je ispričao zašto je tri meseca krio da je dobio ćerku, i objasnio da je tek danas (utorak) izveo ćerkicu iz bolnice. Pevač Marko Bulat je iznenadio sve kada je otkrio da je još 17. februara dobio ćerku, a tokom gostovanja u emisiji “Amidži… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 9. jul: Danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

Tramp: Prirediću malo iznenađenje Rusiji; Moskva: Novo američko oružje Kijevu ne doprinosi miru
RTS pre 5 minutajoš 2 povezane

(Foto, video): Ovakve oluje u Srbiji ranije nismo imali, a mnogi ni ne znaju koliko su opasne! Evo zašto nastaju baš sada i šta je ključni okidač
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Najmanje 110 poginulih u poplavama u Teksasu, traga se za još više od 160
RTV pre 20 minutajoš 2 povezane