Повезане вести
Случај сина Звездана Јовановића: Кад је почела провера?
Н1 Инфо 10.05.2017
Случај полицајаца Далибора Карановића који је суспендован након привођења сина Звездана Јовановића и даље изазива оштру полемику на линији Демократска странка - Српска напредна странка - Министарство унутрашњих послова. Извор… »
Поповић Ивковић: Балша Божовић је лажов и да треба да се извини грађанима Србије
Бета видео 10.05.2017
БЕОГРАД - „Била сам у праву кад сам пре два дана рекла да је Балша Божовић лажов и да треба да се извини грађанима Србије за лажи које је изговорио. Три дана лаже да би зарадио неки политички поен. Срамно и неморално и ја ћу вам… »
Поповић Ивковић: Бозовиц скупља политицке поене
Бета видео 10.05.2017
БЕОГРАД - „Након тога, Сектор унутрашње контроле 15. децембра, пуна два месеца пре него што ће Звездан Јовановић упутити писмо министру Стефановићу, затражио је од Полицијске управе у Новом Саду да испита наводе из притужбе… »
МУП демантује Балшу Божовића, износи своја документа
Н1 Инфо 10.05.2017
Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Биљана Поповић Ивковић показала је документа Сектора унутрашње контроле која, како тврди, показују да је та организациона јединица Министарства, два месеца пре него што је… »
Поповић Ивковић: Божовић да се извини грађанима за лажи које износи
Телеграф 10.05.2017
Била сам у праву када сам пре два дана рекла да је Балша Божовић лажов и да треба да се извини грађанима за лажи које је изговорио. Три дана бестидно лаже само да би зарадио неки политички поен, срамно и неморално - рекла је… »
Божовић поделио извештај, Карановић није држао пиштољ
Н1 Инфо 10.05.2017
Посланик Демократске странке Балша Божовић поделио је новинарима Скупштине Србије извештај унутрашње контроле полиције о случају привођења сина Звездана Јовановића, осуђеног за убиство премијера Србије Зорана Ђинђића уз тврдњу… »
Божовић поделио извештај о проверама полицајца по поднеску Звездана Јовановића
Бета видео 10.05.2017
БЕОГРАД - Посланик Демократске странке (ДС) Балша Божовић поделио је данас новинарима документ Службе унутрашње контроле МУП-а Србије ``Извештај о извршеним проверама навода из поднеска осудјеника Звездана Јовановића`` и рекао… »
Божовић:Према изјавама сведока Карановић није држао пиштољ
Бета видео 10.05.2017
БЕОГРАД - Посланик Демократске странке (ДС) Балша Божовић је рекао да је он као члан скупштинског Одбора за безбедност и унутрашње послове имао увид у изјаве 11 сведока и да ни окривљени ни оштећени нису тврдили да је Карановић… »
Вести дана »
Ланчани удес у Марковцу, полиција и хитна стигли на лице места, саобраћај у прекиду
Топ пресс пре 4 сатијош 38 повезаних
Портпарол Европске комисије: Европа и САД деле одговорност за мир
Политика пре 2 сатајош 44 повезане
Алармантна ситуација у Чернобиљу: Оштећен безбедносни штит изнад нуклеарног реактора, више не може да задржи радијацију!
Курир пре 1 сатјош 41 повезана
Борац од понора од просуте победе, Ускоковић трагичар против Крке
Спортске.нет пре 1 сатјош 21 повезана
Завршен протест у Нишу, студенти позвали на протест у понедељак испред Палате правде
Нови магазин пре 2 сатајош 18 повезаних