Повезане вести

Случај сина Звездана Јовановића: Кад је почела провера?

Случај сина Звездана Јовановића: Кад је почела провера?

Н1 Инфо 10.05.2017
Случај полицајаца Далибора Карановића који је суспендован након привођења сина Звездана Јовановића и даље изазива оштру полемику на линији Демократска странка - Српска напредна странка - Министарство унутрашњих послова. Извор… »
Поповић Ивковић: Балша Божовић је лажов и да треба да се извини грађанима Србије

Поповић Ивковић: Балша Божовић је лажов и да треба да се извини грађанима Србије

Бета видео 10.05.2017
БЕОГРАД - „Била сам у праву кад сам пре два дана рекла да је Балша Божовић лажов и да треба да се извини грађанима Србије за лажи које је изговорио. Три дана лаже да би зарадио неки политички поен. Срамно и неморално и ја ћу вам… »
Поповић Ивковић: Бозовиц скупља политицке поене

Поповић Ивковић: Бозовиц скупља политицке поене

Бета видео 10.05.2017
БЕОГРАД - „Након тога, Сектор унутрашње контроле 15. децембра, пуна два месеца пре него што ће Звездан Јовановић упутити писмо министру Стефановићу, затражио је од Полицијске управе у Новом Саду да испита наводе из притужбе… »
МУП демантује Балшу Божовића, износи своја документа

МУП демантује Балшу Божовића, износи своја документа

Н1 Инфо 10.05.2017
Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Биљана Поповић Ивковић показала је документа Сектора унутрашње контроле која, како тврди, показују да је та организациона јединица Министарства, два месеца пре него што је… »
Поповић Ивковић: Божовић да се извини грађанима за лажи које износи

Поповић Ивковић: Божовић да се извини грађанима за лажи које износи

Телеграф 10.05.2017
Била сам у праву када сам пре два дана рекла да је Балша Божовић лажов и да треба да се извини грађанима за лажи које је изговорио. Три дана бестидно лаже само да би зарадио неки политички поен, срамно и неморално - рекла је… »
Божовић поделио извештај, Карановић није држао пиштољ

Божовић поделио извештај, Карановић није држао пиштољ

Н1 Инфо 10.05.2017
Посланик Демократске странке Балша Божовић поделио је новинарима Скупштине Србије извештај унутрашње контроле полиције о случају привођења сина Звездана Јовановића, осуђеног за убиство премијера Србије Зорана Ђинђића уз тврдњу… »
Божовић поделио извештај о проверама полицајца по поднеску Звездана Јовановића

Божовић поделио извештај о проверама полицајца по поднеску Звездана Јовановића

Бета видео 10.05.2017
БЕОГРАД - Посланик Демократске странке (ДС) Балша Божовић поделио је данас новинарима документ Службе унутрашње контроле МУП-а Србије ``Извештај о извршеним проверама навода из поднеска осудјеника Звездана Јовановића`` и рекао… »
Божовић:Према изјавама сведока Карановић није држао пиштољ

Божовић:Према изјавама сведока Карановић није држао пиштољ

Бета видео 10.05.2017
БЕОГРАД - Посланик Демократске странке (ДС) Балша Божовић је рекао да је он као члан скупштинског Одбора за безбедност и унутрашње послове имао увид у изјаве 11 сведока и да ни окривљени ни оштећени нису тврдили да је Карановић… »

Вести дана »