Povezane vesti
Slučaj sina Zvezdana Jovanovića: Kad je počela provera?
N1 Info 10.05.2017
Slučaj policajaca Dalibora Karanovića koji je suspendovan nakon privođenja sina Zvezdana Jovanovića i dalje izaziva oštru polemiku na liniji Demokratska stranka - Srpska napredna stranka - Ministarstvo unutrašnjih poslova. Izvor: N1 Poslanik DS-a… »
Popović Ivković: Bozovic skuplja politicke poene
Beta video 10.05.2017
BEOGRAD - „Nakon toga, Sektor unutrašnje kontrole 15. decembra, puna dva meseca pre nego što će Zvezdan Jovanović uputiti pismo ministru Stefanoviću, zatražio je od Policijske uprave u Novom Sadu da ispita navode iz pritužbe majke Nemanje… »
Popović Ivković: Balša Božović je lažov i da treba da se izvini građanima Srbije
Beta video 10.05.2017
BEOGRAD - „Bila sam u pravu kad sam pre dva dana rekla da je Balša Božović lažov i da treba da se izvini građanima Srbije za laži koje je izgovorio. Tri dana laže da bi zaradio neki politički poen. Sramno i nemoralno i ja ću vam sada to… »
MUP demantuje Balšu Božovića, iznosi svoja dokumenta
N1 Info 10.05.2017
Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković pokazala je dokumenta Sektora unutrašnje kontrole koja, kako tvrdi, pokazuju da je ta organizaciona jedinica Ministarstva, dva meseca pre nego što je Zvezdan Jovanović… »
Popović Ivković: Božović da se izvini građanima za laži koje iznosi
Telegraf 10.05.2017
Bila sam u pravu kada sam pre dva dana rekla da je Balša Božović lažov i da treba da se izvini građanima za laži koje je izgovorio. Tri dana bestidno laže samo da bi zaradio neki politički poen, sramno i nemoralno - rekla je državna sekretarka… »
Božović podelio izveštaj, Karanović nije držao pištolj
N1 Info 10.05.2017
Poslanik Demokratske stranke Balša Božović podelio je novinarima Skupštine Srbije izveštaj unutrašnje kontrole policije o slučaju privođenja sina Zvezdana Jovanovića, osuđenog za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića uz tvrdnju da su… »
Božović:Prema izjavama svedoka Karanović nije držao pištolj
Beta video 10.05.2017
BEOGRAD - Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović je rekao da je on kao član skupštinskog Odbora za bezbednost i unutrašnje poslove imao uvid u izjave 11 svedoka i da ni okrivljeni ni oštećeni nisu tvrdili da je Karanović držao pištolj… »
Božović podelio izveštaj o proverama policajca po podnesku Zvezdana Jovanovića
Beta video 10.05.2017
BEOGRAD - Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović podelio je danas novinarima dokument Službe unutrašnje kontrole MUP-a Srbije ``Izveštaj o izvršenim proverama navoda iz podneska osudjenika Zvezdana Jovanovića`` i rekao da je to dokaz da… »
Vesti dana »
Završena Blokada Beograda na vodi: Sukobi demonstranata i protivnika protesta, intervenisala policija (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
Dačić: Uhapšena osoba koja je osumnjičena da je na smrt pretukla učenika ispred škole u Leskovcu
Insajder pre 50 minutajoš 53 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 3 satajoš 38 povezanih
uživo Crvena zvezda - Štutgart (5:1): Deklasiran nemački vicešampion
Euronews pre 52 minutajoš 53 povezane