Повезане вести

Привремени директор ФБИ одбија да одговори да ли је Трумп под истрагом

Привремени директор ФБИ одбија да одговори да ли је Трумп под истрагом

Слободна Европа 11.05.2017
Човјек који је привремено преузео амерички Федерални истражни биро (ФБИ) након што је Доналд Трумп отпустио досадашњег директора Јамеса Цомеиа, Андрев МцЦабе је изјавио у Конгресу да не може одговорити на питање – да ли се… »
Трамп био све беснији на Комија пре одлуке да га отпусти

Трамп био све беснији на Комија пре одлуке да га отпусти

Глас Америке 11.05.2017
Председник Доналд Трамп изјавио је у интервјуу за ТВ мрежу НБЦ да би сменио директора ФБИ-а чак и да за то није добио препоруку врха Секретаријата за правосуђе. Трамп је у првом интервјуу после смене рекао да Коми воли да се… »
Трамп се још није ослободио Комија

Трамп се још није ослободио Комија

Политика 11.05.2017
Иако је отпуштен с места директора ФБИ, Џејмса Комија је сенат позвао да сведочи о наводном руском утицају на америчке изборе. После низа неочекиваних политичких смена и оставки високих америчких званичника, у САД су подељена… »
(Видео) Трамп проговорио о смени директора ФБИ: Тог бих фолиранта свакако најурио!

(Видео) Трамп проговорио о смени директора ФБИ: Тог бих фолиранта свакако најурио!

Курир 11.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп проговорио је о разлозима изненадне смене директора ФБИ Џејмса Комија. Он је у првој изјави после смене рекао да би " у сваком случају дао отказ Комију, чак и да му то није саветовало… »
Трумп: Нисам под истрагом због дослуха с Русијом

Трумп: Нисам под истрагом због дослуха с Русијом

Ал Јазеера 11.05.2017
Андрев МцЦабе ће Сенат извијестити о уплитању у истрагу о повезаности Русије и предсједничке кампање Доналда Трумпа. Амерички предсједник Доналд Трумп изјавио је да зна да није под истрагом због "дослуха" са Русијом. Он је у… »
Трамп: Знам да нисам под истрагом због „дослуха” са Русима

Трамп: Знам да нисам под истрагом због „дослуха” са Русима

Политика 11.05.2017
ВАШИНГТОН – Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да зна да није под истрагом због „дослуха” са Русијом. Он је у интервјуу за телевизију НБЦ казао да је разговарао са бившим директором ФБИ Џејмсом Комијем једном на… »
Вршилац дужности ФБИ: Неће се толерисати мешање у истрагу о руским везама

Вршилац дужности ФБИ: Неће се толерисати мешање у истрагу о руским везама

Нови магазин 11.05.2017
Вршилац дужности директора америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Ендру Мекејб рекао је данас члановима Сената да ће их обавестити ако буде покушаја да се утиче на истрагу о мешању Русије у изборе и могућим везама са штабом… »
Трамп сменио шефа ФБИ

Трамп сменио шефа ФБИ

Вести онлине 11.05.2017
Председник САД Доналд Трамп сменио је директора ФБИ Џејмса Комија, саопштила је Бела кућа. У врло грубом писму Трамп обавештава Комија да је "добио препоруку министра правде Џефа Сешенса и заменика министра Рода Розенштајна о… »
ФБИ: Наставак истраге о Трампу и након смене Комија

ФБИ: Наставак истраге о Трампу и након смене Комија

Вечерње новости 11.05.2017
Вршилац дужности директора ФБИ Ендрју Мекејб изјавио је да се истрага о могућим везама предизборне кампање Доналда Трампа са наводним руским мешањем у изборе наставља. Вршилац дужности директора ФБИ Ендрју Мекејб изјавио је… »
Путин о смени Комија: Шта ми имамо с тим, идем да играм хокеј

Путин о смени Комија: Шта ми имамо с тим, идем да играм хокеј

РТС 11.05.2017
Руском председнику Владимиру Путину, судећи према одговору који је дао новинарки Си-Би-Еса, није претерано занимљив случај смене директора Федералног истражног бироа Џејмса Комија и много је више заинтересован за хокеј. Упитан… »
Да ли је директор ФБИ смењен да се спречи истрага о руским везама?

Да ли је директор ФБИ смењен да се спречи истрага о руским везама?

Слободна Европа 11.05.2017
Сада већ бивши директор Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмс Коми (Јамес Цомеи) је смењен јер је желео да прошири истрагу о могућим везама Русије и изборног штаба Доналда Трампа (Трумп) прошле јесени, те да је одбио захтев… »
Песков: Могућа смена амбасадора нема везе са отказом Комија

Песков: Могућа смена амбасадора нема везе са отказом Комија

Могућност промене руског амбасадора у САД нема везе са отпуштањем директора Федералног истражног бироа (Еф-Би-Ај), Џејмса Комија, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков. Могућност промене руског амбасадора у САД нема везе са… »
Џејмс Коми: Није шала

Џејмс Коми: Није шала

Данас 11.05.2017
У извештајима водећих медија прво је истакнута реч "шок", па тек онда вест да је председник Сједињених Држава Доналд Трамп сменио директора Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмса Комија. Трамп је писмом обавестио Комија (56) о… »
Путин: Шта ми имамо са Комијем? Идем да играм хокеј

Путин: Шта ми имамо са Комијем? Идем да играм хокеј

Вести онлине 11.05.2017
После смене директора ФБИ Џејмса Комија, сви су тај Трампов поступак одмах довели у везу са истрагом о Трамповим везама са Русијом. А шта о свему томе мисли Владимир Путин? Наиме, он се спремао да одигра партију хокеја у Сочију… »
Расте број опклада на то да ће Трамп бити опозван

Расте број опклада на то да ће Трамп бити опозван

Блиц 11.05.2017
Након што је отпустио директора Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмса Комија, дошло је до великог броја опклада на то да ће председник САД Доналд Трамп бити опозван, саопштиле су кладионице за АФП. Демократски конгресмени… »
АФП: Трамп у политичкој олуји после смењивања директора ФБИ

АФП: Трамп у политичкој олуји после смењивања директора ФБИ

Нови магазин 11.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп је у "политичкој олуји" после своје одлуке о смењивању директора Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмса Комија, за коју сам Трамп каже да нема везе са истрагом евентуалног мешања Русије у ток… »
Свилен гајтан за "непослушне": Трамп је елиминисао шефа ФБИ, а ово је прави разлог

Свилен гајтан за "непослушне": Трамп је елиминисао шефа ФБИ, а ово је прави разлог

Блиц 11.05.2017
Када се у будућности историчари, новинари и политички аналитичари буду сећали мандата Доналда Трампа, у свим анализама посебно ако не и најважније место заузимаће име Џејмса Комија, сада већ бившег директора ФБИ. Да није било… »
Коми отпуштен усред истраге о "руској вези"

Коми отпуштен усред истраге о "руској вези"

Доналд Трамп сменио директора ФБИ због лошег руковођења "претресањем" мејлова Клинтонове. Трамп га чак није ни позвао, шеф ФБИ сазнао да је он "вест дана" гледајући ТВ. ОДЛУКА председника САД Доналда Трампа да смени директора… »
(Видео) Погледајте феноменалну путинову реакцију на смену шефа ФБИ: Ја се спремам да играм хокеј

(Видео) Погледајте феноменалну путинову реакцију на смену шефа ФБИ: Ја се спремам да играм хокеј

Курир 11.05.2017
Смењивање шефа ФБИ Џејмса Комија никако нец́е утицати на однос Москве и Вашингтона, Русија с тим нема никакве везе, изјавио је председник Русије Владимир Путин. "Никако нец́е утицати. Ваше питање — немојте се љутити на мене… »
Ап: Коми тражио више новца за истрагу ФБИ-аја о мешању Русије у изборе

Ап: Коми тражио више новца за истрагу ФБИ-аја о мешању Русије у изборе

Блиц 10.05.2017
Смењени директор Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмс Коми тражио је од конгресмена да од Министарства правде траже више новца за истрагу ФБИ-ја о руском мешању у америчке изборе, рекла су три америчка званичника. Амерички… »
Путин: Отпуштање Комија неће утицати на односе са САД

Путин: Отпуштање Комија неће утицати на односе са САД

Блиц 10.05.2017
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да одлука председника САД да отпусти директора Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмса Комија неће утицати на односе САД и Русије. Путин је нагласио да Русија нема везе са… »
Пенс: Одлука о смени Комија права, нема везе с истрагом

Пенс: Одлука о смени Комија права, нема везе с истрагом

Блиц 10.05.2017
Амерички потпредседник Мајк Пенс изјавио је данас да је дојучерашњи директор Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмс Коми изгубио поверење америчког народа и оценио да је председник САД Доналд Трамп донео "праву одлуку у правом… »

Вести дана »