Повезане вести
Амбасадор Потежица следеће недеље биће испраћен на вечни починак
Телеграф 11.05.2017
Засад није познато да ли ће бити сахрањен у родном Пријепољу или Београду. О томе ће одлуку донети његова породица. Амбасадор Србије у Либији Оливер Потежица, који је преминуо јуче у болници у Сусу од задобијених повреда у… »
Остала сам сама са децом, последње атоме је давао за безбедност Срба у Либији: Очајна супруга амбасадора Потежице (фото)
Телеграф 11.05.2017
- Ово је огромна трагедија за мене и заиста сам у шоку. Ни сањала нисам да ће нам се ово десити. Остала сам сама са своја три сина, а још је горе што смо супруга и оца исзгубили на овај начин - каже супруга настрадалог… »
Вести дана »
Једна саобраћајна незгода на Мосту на Ади, 107 интервенција Хитне помоћи у Београду током ноћи
Сербиан Невс Медиа пре 33 минутајош 34 повезане
Краљ Чарлс:Спремни смо да са Немачком подржимо Европу пред претњом руске агресије
Еуроневс пре 58 минутајош 39 повезаних
Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама: „Припрема се Акциони план за сигурно снабдевање тржишта нафтним дериватима“
Сербиан Невс Медиа пре 43 минутајош 17 повезаних
Српска православна црква данас прославља Ваведење пресвете Богородице, један од пет великих Богородичиних празника Ваведење пресвете Богородице
Волим Зрењанин пре 2 сатајош 18 повезаних