Повезане вести

Леви: У Србији мешавина Ердогана и Орбана, Милошевић 2...

Леви: У Србији мешавина Ердогана и Орбана, Милошевић 2...

Н1 Инфо 11.05.2017
После јучерашњег инцидента када су активисти Савеза комунистичке омладине Југославије напали француског филозофа Бернара Анрија Левија, као гост фестивала документарног филма Леви се и данас појавио на истом месту. У Француску… »
Леви: Напад на мене слика притисака на српске демократе

Леви: Напад на мене слика притисака на српске демократе

Бета видео 11.05.2017
БЕОГРАД - Француски филозоф Бернар Анри Леви рекао је да инцидент који се синоћ догодио не би завредјивао помена да није слика притисака, увреда и застрашивања које демократе у Србији свакодневно доживљавају.(покривалице)… »
Леви: Милошевић и без рата, Милошевић на бис

Леви: Милошевић и без рата, Милошевић на бис

Бета видео 11.05.2017
БЕОГРАД - Француски филозоф Бернар Анри Леви је рекао да је тачно да градјани Србије, ``његови пријатељи`` имају праве слободе, али да је често као да је и даље Слободан Милошевић на власти. ``Милошевић бис`` и ``Милошевић и… »
Леви: Србија опет има Милошевића

Леви: Србија опет има Милошевића

Ал Јазеера 11.05.2017
Бернард-Хенри Леви изнио је низ оптужби на рачун стања друштва, демократије, медија и предсједника Србије. Француски филозоф, писац и режисер Бернард-Хенри Леви изнио је низ оптужби на рачун стања друштва, демократије, медија и… »
Леви: Напад на мене слика притисака на српске демократе, живите у демократури

Леви: Напад на мене слика притисака на српске демократе, живите у демократури

Бета видео 11.05.2017
БЕОГРАД - Француски филозоф Бернар Анри Леви рекао је да инцидент који се синоћ догодио не би завредјивао помена да није слика притисака, увреда и застрашивања које демократе у Србији свакодневно доживљавају. ``Ви српски… »
Леви: Нисам се залагао за бомбардовање Србије

Леви: Нисам се залагао за бомбардовање Србије

Н1 Инфо 11.05.2017
Француски филозоф Бернар Анри Леви рекао је да се никада није залагао за бомбардовање Србије и да инцидент у коме је у среду погођен тортом не би заслужио помињање када не би показивао да демократе у Србији трпе притиске и… »

Вести дана »