Povezane vesti
FOTO: Novosađanka pokušala da prošvercuje luksuzan sat od 12.000 evra
Radio 021 15.05.2017
Carinici su na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili krijumčarenje luksuznog sata vrednog preko 12.000 evra, saopštila je danas Uprava carina. Ručni sat marke "Hubolt big bang" otkriven je 12. maja u prtljagu Novosađanke koja je doputovala letom iz… »
Sprečeno krijumčarenje na aerodromu: U ručnom prtljagu krila sat od 12.000 evra
Kurir 15.05.2017
BEOGRAD - Carinici su na aerodromu ''Nikola Tesla'' sprečili krijumčarenje luksuznog sata vrednog preko 12.000 evra, saopštila je danas Uprava carina. Ručni sat otkriven je 12. maja u prtljagu Novosađanke koja je doputovala letom iz Frankfurta. Ona… »
UPRAVA CARINA: Novosađanka pokušala da prokrijumčari sat vredan 12.000 evra
Moj Novi Sad 15.05.2017
Carinici su na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili krijumčarenje luksuznog sata vrednog preko 12.000 evra, saopštila je danas Uprava carina. Ručni sat marke "Hubolt Big Bang" otkriven je 12. maja u prtljagu Novosađanke koja je doputovala letom iz… »
Novosađanka je rekla da nema šta da prijavi: Carinici su joj otvorili tašnu i istog momenta je priveli!
Telegraf 15.05.2017
Ručni sat marke ''hubolt big bang'' otkriven je 12. maja u prtljagu Novosađanke koja je doputovala letom iz Frankfurta. Carinici su na aerodromu ” Nikola Tesla” sprečili krijumčarenje luksuznog sata vrednog preko 12.000 evra, saopštila je danas… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

(BLOG) Blokada Brankovog mosta u 15h: Roditelji održali novi skup ispred Devete, podrška studentima FDU ispred Višeg suda
N1 Info pre 32 minutajoš 14 povezanih

Danas u Srbiji oblačno i hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih

Majk Volc preuzeo punu odgovornost za curenje vojnih planova: "Ja sam napravio čet"
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih