Povezane vesti
Suđenje za ubistvo ćuruvije Kurak nije bio sa mnom kada je Ćuruvija ubijen
Večernje novosti 15.05.2017
Na suđenju optuženima za ubistvo vlasnika "Dnevnog telegrafa" saslušan Milorad Vučelić. Bio mi je privatno obezbeđenje na preporuku Stanišića. MIROSLAV Kurak je bio u mom privatnom obezbeđenju, ali tog dana, na Uskrs 1999. niko od pripadnika… »
Vučelić: Kurak mi je radio u obezbeđenju
Danas 15.05.2017
Nekadašnji funkcioner SPS Milorad Vučelić izjavio je danas, svedočeći u Specijalnom sudu, da ga je nekadašnji pripadnik Državne bezbednosti Miroslav Kurak obezbeđivao, ali da nije bio sa njim kada je ubijen novinar Slavko Ćuruvija za šta… »
Vučelić: Kurak bio u mom privatnom obezbeđenju
Novi magazin 15.05.2017
Bivši funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Milorad Vučelić izjavio je danas u Specijalnom sudu da je u njegovom privatnom obezbeđenju bio i Miroslav Kurak, optužen za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije. Vučelić je u nastavku suđenja za… »
Udovica Luke Pejovića: Verujem da moj muž nije imao veze sa ubistvom Ćuruvije! Vučelić stigao u sud
Kurir 15.05.2017
BEOGRAD - Biljana Pejović, udovica bivšeg pripadnika JSO Luke Pejovića, kog je Branka Prpa prepoznala kao ubicu Slavka Ćuruvije, izjavila je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da ona veruje da njen muž nije imao veze sa tim zločinom. Pejović… »
Vučelić svedočio na suđenju za ubistvo Ćuruvije: Kurak je bio u mom obezbeđenju
Kurir 15.05.2017
BEOGRAD - Milorad Vučelić, nekadašnji funkcioner Socijalističke partije Srbije, koji je danas pozvan u Specijalni sud kako bi svedočio u postupku protiv optuženih za ubistvo Slavka Ćuruvije potvrdio je da je optuženi za likvidaciju, Miroslav… »
Nastavljeno suđenje za ubistvo Ćuruvije
Novi magazin 15.05.2017
Biljana Pejović, udovica Luke Pejovića koji je u medijama bio označen kao mogući ubica novinara Slavka Ćuruvije, rekla je danas u Specijalnom sudu da misli da njen pokojni suprug s tim ubistvom nema nikakve veze. "Lično mislim da Luka sa tim nema… »
Vesti dana »
Rusija žestoko gađala Odesu: Najmanje osmoro mrtvih, napadnut stambeni kompleks VIDEO
Nova pre 31 minutajoš 133 povezane
Osamnaest dana nakon nesreće na Železničkoj stanici: Dvoje povređenih i dalje veoma teško
Danas pre 1 satjoš 59 povezanih
Francuska potvrdila: Upotreba francuskih raketa na ruskom tlu ostaje opcija
Danas pre 38 minutajoš 25 povezanih
Meč odluke u Leskovcu – orlovi na korak od četvrtine finala: Reprezentacija Srbije dočekuje Dansku u poslednjem kolu Lige nacija!
Hot sport pre 1 satjoš 21 povezana
Novosadska opozicija traži vanrednu sednicu Skupštine grada i ostavku gradonačelnika Milana Đurića
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih