Povezane vesti
Hapšenja u Crnoj Gori: Izdat nalog za privođenje ovih političara! (foto)
BK TV 15.05.2017
Specijalno tužilaštvo u Podgorici izdalo je naloge za privođenje direktora crnogorskog Pokreta za promene Dejana Vujisića, tehničkog sekretara u toj političkoj partiji Željka Šćepanovića i vozača Gordana Konatara, a zbog saradnje sa njima uhapšen je… »
Hapšenje u stranci Nebojše Medojevića
N1 Info 15.05.2017
Crnogorsko specijalno tužilaštvo naložilo je hapšenje direktora Pokreta za promjene (PZP), tehničkog sekretara i vozača te parlamentarne partije i uhapsilo privatnog preduzetnika zbog sumnje da su oprali novac, objavile su podgoričke "Vijesti"… »
CG: Pokret za promjene na udaru Specijalnog tužilaštva
Slobodna Evropa 15.05.2017
Crnogorsko Specijalno tužilaštvo je izdalo nalog za hapšenje direktora Pokreta za promjene(PZP) Dejana Vujisića, tehničkog sekretara u toj političkoj partiji Željka Šćepanovića i vozača Gordana Konatara zbog sumnje da su članovi kriminalne organizacije… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 32 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane