Повезане вести

Бела кућа негира да је Трамп одао поверљиве податке руским званичницима

Бела кућа негира да је Трамп одао поверљиве податке руским званичницима

Глас Америке 16.05.2017
БЕЛА КУЋА — Саветник за националну безбедност САД, Х.Р. Мекмастер, и други чланови Трампове администрације негирали су тачност објављених извештаја према којима је председник одао строго поверљиве информације руским… »
Трумп потврдио да је открио неке информације о ИДИЛ-у Русији

Трумп потврдио да је открио неке информације о ИДИЛ-у Русији

Слободна Европа 16.05.2017
Амерички предсједник Доналд Трумп на свом је Твиттеру у уторак, 16. свибња, написао да је као предсједник желио подијелити информације, на што има апсолутно право, које се односе на тероризам и сигурност авионског промета. "Уз… »
Трамп: Желео сам да поделим информације са Русијом, имам апсолутно право на то

Трамп: Желео сам да поделим информације са Русијом, имам апсолутно право на то

Нова економија 16.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп данас је, поводом навода да је руском министру спољних послова одао поверљиве податке, рекао да је желео да с Русијом подели чињенице у вези с тероризмом и да апсолутно има право на то. Москва… »
Захарова: Читање америчке штампе штетно и опасно

Захарова: Читање америчке штампе штетно и опасно

Вечерње новости 16.05.2017
Портпаролка руског Министарства спољних послова осула паљбу по медијима из САД након писања "Вашингтон поста" Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова саветовала је данас људима да не читају америчку… »
Трамп: Имао сам право да поделим информације са Русијом

Трамп: Имао сам право да поделим информације са Русијом

РТС 16.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп оценио је да је имао "апсолутно право" да подели осетљиве информације са Русијом на састанку познатом јавности у Белој кући и поручио да је желео да помогне Москви у њеној борби против Исламске… »
Трамп потврдио да је Лаврову дао обавештајне податке

Трамп потврдио да је Лаврову дао обавештајне податке

Данас 16.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп потврдио је на свом Твитер налогу да је поделио обавештајне податке са Руским министром спољних послова Сергејем Лавровим и амбасадором Сергејом Кисљаком, јавио је АП. Трамп је написао да је… »
Захарова: Измишљотина је да је Трамп открио информацију из ЦИА Русима

Захарова: Измишљотина је да је Трамп открио информацију из ЦИА Русима

Правда 16.05.2017
Министарство спољних послова Русије демантовало је да је амерички председник Доналд Трамп открио високим руским званичницима поверљиву информацију током посете Сергеја Лаврова Вашингтону. Портпаролка руског министарства Марија… »
Амерички медији: Трамп открио поверљиве информације Русији

Амерички медији: Трамп открио поверљиве информације Русији

Где инвестирати 16.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп открио је строго поверљиве информације о екстремистима Исламске државе руским званичницима током састанка у Белој кући прошле недеље, пише Васхингтон Пост. Позивајући се на садашње и бивше… »
Трамп: Имам право да делим информације с Русијом

Трамп: Имам право да делим информације с Русијом

Нови магазин 16.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп данас је, поводом навода да је руском министру спољних послова одао поверљиве податке, рекао да је желео да с Русијом подели чињенице у вези с тероризмом и да апсолутно има право на то. Трамп… »
Трумп: Хтио сам Русији дати чињенице о тероризму

Ал Јазеера 16.05.2017
Трумпова одлука да ода тајну угрозила обавјештајни извор који има приступ унутрашњим круговима ИСИЛ-а. Предсједник Сједињених Америчких Држава Доналд Трумп објавио је на Твиттеру како је Русима открио информације о којима смије… »

Ал Јазеера 16.05.2017
Трумпова одлука да ода тајну угрозила обавјештајни извор који има приступ унутрашњим круговима ИСИЛ-а. Предсједник Сједињених Америчких Држава Доналд Трумп објавио је на Твиттеру како је Русима открио информације о којима смије… »
Захарова: Не читајте америчку штампу

Захарова: Не читајте америчку штампу

Вести онлине 16.05.2017
Званична представница МИП Русије Марија Захарова, реагујуц́и на молбу да прокоментарише чланак "Вашингтон поста" у којем се тврди да је председник САД Доналд Трамп шефу руске дипломатије Сергеју Лаврову предао тајне информације… »
Трамп се огласио: "Делио сам информације са Русијом и имам право да то радим"

Трамп се огласио: "Делио сам информације са Русијом и имам право да то радим"

Блиц 16.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп, коментаришући чланак "Вашингтон поста" у којем се тврди да је шефу руске дипломатије Сергеју Лаврову предао тајне информације током разговора у Белој кући, рекао је да је имао пуно право да… »
Русија негира да је Трамп Лаврову открио поверљиве информације

Русија негира да је Трамп Лаврову открио поверљиве информације

Нови магазин 16.05.2017
Портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова негирала је данас да је амерички председник Доналд Трамп открио поверљиве информације шефу руске дипломатије Сергеју Лаврову. Захарова је на Фејсбуку (Фацебоок)… »
Вашингтон пост: Трамп Русима открио поверљиве информације о Исламској држави

Амерички председник Доналд Трамп открио је строго поверљиве информације о екстремистима Исламске државе руским званичницима током састанка у Белој куц́и прошле недеље, пише Вашингтон пост. Позивајући се на садашње и бивше… »

Амерички председник Доналд Трамп открио је строго поверљиве информације о екстремистима Исламске државе руским званичницима током састанка у Белој куц́и прошле недеље, пише Вашингтон пост. Позивајући се на садашње и бивше… »
Невероватан кикс: Какву је то тајну Лаврову открио Трамп и тако угрозио ЦИА?

Невероватан кикс: Какву је то тајну Лаврову открио Трамп и тако угрозио ЦИА?

Правда 16.05.2017
У низу невероватних поступака председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа, ова је у врху због своје "блиставости". Наиме, он је открио веома поверљиву информацију руском министру спољних послова Сергеју Лаврову… »
Руско министарство: Извештаји да је Трамп одао поверљиве информације Лаврову су лажни

Руско министарство: Извештаји да је Трамп одао поверљиве информације Лаврову су лажни

Блиц 16.05.2017
Извештаји о томе да је амерички председник Доналд Трамп проследио поверљиве информације о планираној операцији "Исламске државе" шефу руске дипломатије су лажни, саопштило је данас руско Министарство спољних послова, пренео је… »
Нова хистерија у САД: Трамп предао тајне информације Лаврову?

Нова хистерија у САД: Трамп предао тајне информације Лаврову?

Вести онлине 16.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп предао је министру иностраних послова Русије Сергеју Лаврову и амбасадору Русије у САД Сергеју Кисљаку за време састанка у Белој куц́и који је одржан прошле недеље "информације од највец́е… »
Вашингтон пост: Трамп Русији открио поверљиве информације о ИД

Вашингтон пост: Трамп Русији открио поверљиве информације о ИД

Нови магазин 16.05.2017
Трамп изазвао међународни скандал: Амерички председник одао Русији информације које немају чак ни савезници САД?

Трамп изазвао међународни скандал: Амерички председник одао Русији информације које немају чак ни савезници САД?

Блиц 16.05.2017
Амерички председник Доналд Трамп је наводно одао поверљиве информације руским званичницима у току разговора, изјавили су неименовани амерички званичници. Како преноси "Вашингтон пост", за време разговора са руским шефом… »
САД: Тилерсон брани, демократе критикују Трампа

САД: Тилерсон брани, демократе критикују Трампа

Блиц 16.05.2017
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп није разговарао о изворима, методама нити војним операцијама током сусрета са руским шефом дипломатије Сергејом Лавровом, изјавио је данас државни секретар САД Рекс Тилерсон… »
Израел тражио објашњење САД о Зиду плача

Израел тражио објашњење САД о Зиду плача

Блиц 15.05.2017
Кабинет израелског премијера Бењамина Нетањахуа саопштио је да тражи објашњење од председника САД Доналда Трампа након што је један амерички званичник рекао да је Зид плача (Западни зид, Котел Хамарави, како се зове на… »

Вести дана »