Povezane vesti
Napravila je incident na aerodromu: Ovako sada izgleda naša voditeljka koja se sukobila sa policajcem!
Blic 16.05.2017
Ivanu Bajić televizijska publika upoznala je kao voditeljku emisije "Ja imam talenat". Ona se našla u centru skandala kada je 2013. godine sukobila sa policajcem na aerodromu Nikola Tesla. Naime, policajac je hteo da pretrese Ivanu kao deo rutinske… »
(Video) Ona je uhvatila kolegu za međunožje i napravila skandal: Evo kako danas izgleda voditeljka!
Kurir 16.05.2017
Ivana Bajić bila je voditeljka talent šou programa "Ja imam talenat", a ostaće upamćena i po neprimerenoj sceni kada je uhvatila kolegu za međunožje. Ova atraktivna voditeljka je pre nekoliko godina izgovorila sudbonosno "da" Aleksandru Basariću i to na… »
Vesti dana »
Kapiten Srbije i Luka Dončić se oglasili zbog Novaka – Del Potro čestitao uživo u programu /video/
Sputnik pre 32 minutajoš 284 povezane
(Foto) Ovo je otac koji je sa sinom čuvao 5 tona droge Vlasnik rasadnika kod Kruševca, na mrežama pozivao na otkup kornišona: Dan nakon zaplene kuću im čuva policija
Blic pre 11 satijoš 34 povezane
Protesti u SAD protiv Trampove imigracione politike, proširena istraga ubistva aktiviste
RTS pre 42 minutajoš 32 povezane
Prevoznici iz Srbije obustavili blokade na teretnim terminalima graničnih prelaza (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 120 povezanih
Bivšim ministrima Vesiću i Momiroviću ukinut pritvor, jer nema optužnice
Beta pre 5 satijoš 40 povezanih