Povezane vesti

Druga strana priče o rastrgnutom psu: "Maltezer je prvi zarežao, moj Kin je dresiran i bezopasan"

Druga strana priče o rastrgnutom psu: "Maltezer je prvi zarežao, moj Kin je dresiran i bezopasan"

Blic 17.05.2017
Tragični događaj koji se desio pre nekoliko dana u parku kod hotela "Palas" na Topličinom vencu, u kojem je nastradao mini maltezer Loki, uzburkao je duhove posebno među ljubiteljima životinja. Nakon navoda vlasnice Ivane Balać, vlasnice nastradalog… »
Lokija više nema, otišao je u deliću sekunde: Ivaninog maltezera rastrgao je vlasnički pas u parkiću (FOTO)

Lokija više nema, otišao je u deliću sekunde: Ivaninog maltezera rastrgao je vlasnički pas u parkiću (FOTO)

Telegraf 17.05.2017
Ivama Balać je apelovala na ostale vlasnike pasa da ih vode na povocu, jer "koliko god da znamo kakvi su nam psi, dovoljan je samo sekund da se desi tragedija" Dok je Ivana Balać šetala parkom sa svojim mini maltezerom Lokijem u nedelju oko 8 sati… »
Tragično: Ivaninog maltezera Lokija rastrgao je vlasnički pas, a još strašnija bila je reakcija policije

Tragično: Ivaninog maltezera Lokija rastrgao je vlasnički pas, a još strašnija bila je reakcija policije

Blic 17.05.2017
Mini maltezer Loki uginuo je nakon što je u nedelju ujutru napadnut od strane drugog vlasničkog psa u parku kod hotela "Palas" na Topličinom vencu. - Ceo dan razmišljam da li da objavim ovaj post, jer to gotovo nikad ne radim, ali sam shvatila da bi… »

Vesti dana »