Повезане вести

Подршка Вулину: Зашто бранитељи не туже и аустријска удружења

Подршка Вулину: Зашто бранитељи не туже и аустријска удружења

Спутник 18.05.2017
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да кривична пријава, коју је хрватско „Удружење бранитеља Домовинског рата ’91.“ поднело против министра Владе Србије Александра Вулина, није ништа друго него покушај… »
Додик: Зашто хрватски ветерани не туже и аустријска удружења?

Додик: Зашто хрватски ветерани не туже и аустријска удружења?

РТС 18.05.2017
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да кривична пријава коју су хрватски ветерани поднели против министра у Влади Србије Александра Вулина није ништа друго него покушај ућуткивања свих оних који би скуп у… »
Вулин: Не плашим се тужбе

Вулин: Не плашим се тужбе

Бета видео 18.05.2017
БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је данас да ни њега ни српски народ није уплашила кривична пријава коју је Удржење бранитеља Домовинског рата `91. поднело против… »
Вулин: Не плаше ме тужбе из Хрватске

Вулин: Не плаше ме тужбе из Хрватске

Н1 Инфо 18.05.2017
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је да ни њега ни српски народ није уплашила кривична пријава коју је Удружење бранитеља Домовинског рата '91. поднело против њега Државном… »
Вулин о пријави због Блеибурга: Нисте ме уплашили

Вулин о пријави због Блеибурга: Нисте ме уплашили

Ал Јазеера 18.05.2017
Хрватски ветерани казнено су пријавили Вулина јер је рекао да је комеморација у Блеибургу највећи скуп фашиста у Европи. Србијански министар Александар Вулин изјавио је да "претње нису уплашиле ни њега, ни српски народ" поводом… »
Хрватски ветерани туже Вулина

Хрватски ветерани туже Вулина

Вечерње новости 18.05.2017
Удруга хрватских бранитеља Домовинског рата 91. поднела је Државном тужилаштву Хрватске и Јавном тужилаштву Србије кривичну пријаву против Александра Вулина. Удруга хрватских бранитеља Домовинског рата 91. поднела је Државном… »
Вулин:Нисте уплашили ни мене ни српски народ

Вулин:Нисте уплашили ни мене ни српски народ

Студио Б 18.05.2017
Министар за рад Александар Вулин поручио да се не боји претњи хрватских бранитеља које нису уплашиле ни њега ни српски народ и да ће увек сводчити истину да је „Блајбург највеће место окупљања фашиста у Европи, а да је певач… »

Вести дана »