Povezane vesti
Vulin: Niste me uplašili
Danas 18.05.2017
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da pretnje, poput krivične prijave koju je Udruženje branitelja Domovinskog rata 1991. podnelo protiv njega tužilaštvima Hrvatske i Srbije, nisu uplašile… »
Vulin o tužbi branitelja: Niste uplašili ni mene ni srpski narod
Blic 18.05.2017
Ministar za rad Aleksandar Vulin poručio je danas da se ne boji pretnji hrvatskih branitelja koje nisu uplašile ni njega ni srpski narod i da će "uvek svedočiti istinu da je Blajburg najveće mesto okupljanja fašista u Evropi, a da je pevač Marko… »
Vulin hrvatskim veteranima: "Niste me uplašili"
Mondo 18.05.2017
Ministar Aleksandar Vulin kaže da se ne boji pretnji "Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91." koja je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog izjava koje se, pre svega, odnose na učesnike komemoracije na Blajburškom polju. Foto… »
Hrvatski veterani tuže Vulina
Dnevnik 18.05.2017
ZAGREB: Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. podnela je Državnom tužilaštvu Hrvatske i Javnom tužilaštvu Srbije krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vulina, ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanje Vlade Republike… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana