Povezane vesti
LDP: Skandalozni ispad Šešelja zahteva najoštriju osudu
Beta 18.05.2017
Liberalno demokratska partija (LDP) ocenila je kao "skandalozni ispad" današnji zahtev lidera SRS Vojislava Šešelja koji je tražio pomilovanje za osudjene Srbe za ratne zločine, kao i za Zvezdana Jovanovića, osudjenog za ubistvo Zorana Djindjića… »
Šešelj poslao poruku Nikoliću: Evo šta traži od njega da uradi pre prestanka mandata (video)
Pravda 18.05.2017
Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, podsetio je javnost na poziv koji je uputio Tomislavu Nikoliću, da pre prestanka mandata napravi jedan veliki gest i odmah pomiluje Zvezdana Jovanovića… »
Božović: Ne bi me začudilo da pomiluju Đinđićevog ubicu
Al Jazeera 18.05.2017
Vojislav Šešelj je od predsjednika Nikolića zatražio pomilovanje Zvezdana Jovanovića, osuđenog za atentat na Đinđića. Zastupnik Demokratske stranke u Skupštini Srbije, Balša Božović rekao je da ga ne bi začudilo ukoliko bi srbijanski… »
Šešelj ponovo traži pomilovanje za ubicu Đinđića
Dnevnik 18.05.2017
BEOGRAD: Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj ponovo je danas pozvao predsednika Tomislava Nikolića da pomiluje Zvezdana Jovanovića, navodeći da će to biti dobro delo po kome će ga Srbija pamtiti. “Pozvao sam ga da odmah pomiluje Zvezdana… »
Vesti dana »

Dva dana kasnije: MUP ne može ili ne želi da utvrdi koji žandarm je povredio policajca
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih