Povezane vesti
Crna Gora obeležava 11 godina od obnove nezavisnosti
Vesti online 21.05.2017
Crna Gora danas obeležava 11 godina od obnove nezavisnosti, u znak sećanja na 21. maj 2006. godine, kada je na referendumu obnovila državnu samostalnost. Crnogorski premijer Duško Marković poručio je u petak veče, na svečanom prijemu povodom Dana… »
Crnogorci danas slave 11 godina od nezavisnosti: "Mi smo obezbedili mesto za stolom moćnika"
Telegraf 21.05.2017
Crnogorski premijer Duško Marković poručio je da je Crna Gora obezbedila mesto u društvu i za stolom gde veliki i moćni donose odluke, što je dugoročna garancija nezavisnosti države. Crna Gora danas obeležava 11 godina od nezavisnosti, u znak… »
Nekad "kao dva oka u glavi", a danas...
Mondo 21.05.2017
Crna Gora danas obeležava 11 godina od obnove nezavisnosti, u znak sećanja na 21. maj 2006. godine, kada je na referendumu obnovila državnu samostalnost. Foto: MONDO Crna Gora je poslednja od država nekadašnje SFRJ koja se odlučila na samostalan… »
Crna Gora obeležava 11 godina od obnove nezavisnosti
RTS 21.05.2017
Crna Gora danas obeležava 11 godina od obnove nezavisnosti, u znak sećanja na 21. maj 2006. godine, kada je na referendumu obnovila državnu samostalnost. Crnogorski premijer Duško Marković poručio je u petak veče, na svečanom prijemu povodom Dana… »
Više od decenije kako su samostalni Crna Gora obeležava 11 godina od izlaska iz zajednice sa Srbijom
Kurir 21.05.2017
Crna Gora danas obelježava 11 godina od obnove nezavisnosti, u znak sećanja na 21. maj 2006. godine, kada je na referendumu obnovila državnu samostalnost. Prema zvaničnim rezultatima, na referendumu je glasalo 419.240 građana ili 86,5 odsto od… »
Vesti dana »
"Nemamo mi ništa protiv velikih sila, sve najbolje im želimo, ali najviše na svetu volimo svoju Srbiju" Predsednik Vučić: Za nju i zbog nje, ćemo da uradimo sve
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Jokić "zaboravio" da nije igrao za Srbiju: Pobedili smo ih na Mundobasketu... Ups, ja nisam bio tamo!
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih
BLOG Održan protest ispred BIA u Novom Sadu: Kragujevački studenti i maturanti blokirali tranzitni put
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Moskva osudila nove američke sankcije: Neprijateljske mere neće ostati bez odgovora
Pravda pre 1 satjoš 16 povezanih