Повезане вести

Стаматовић: Измишљотина тврдња Зоране Михајловић о претњи оружјем

Стаматовић: Измишљотина тврдња Зоране Михајловић о претњи оружјем

Блиц 22.05.2017
Председник општине Чајетина Милан Стаматовић показао је данас уверење у којем се наводи да није осуђиван и да се против њега не води никакав кривични поступак и рекао да је "измишљотина" тврдња министарке грађевинарства… »
Стаматовић: Захтев за смену Михајловић

Стаматовић: Захтев за смену Михајловић

Данас 22.05.2017
Председник општине Чајетина Милан Стаматовић апеловао је на премијера Александра Вучићха да хитно смени министарку градјевинарства Зорану Михајловић, која је, како је оценио, блокирала изградњу гондоле на Златибору због личних… »
Михајловић: Стаматовић да не прети оружјем , већ да поштује закон

Михајловић: Стаматовић да не прети оружјем , већ да поштује закон

Политика 22.05.2017
Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, поводом најновијих оптужби председника општине Чајетина Милана Стаматовића, поручила му је да не прети оружјем, већ да… »
Стаматовић премијеру: Ухапсите Зорану!

Стаматовић премијеру: Ухапсите Зорану!

Мондо 22.05.2017
Председник општине Чајетина, Милан Стаматовић, затражио је данас од премијера Србије Александра Вучића да хитно смени и ухапси министарку грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорану Михајловић. Фото: МОНДО/Предраг Вујић Он… »
Михајловић тражи да Стаматовић не прети оружјем, већ да поштује закон

Михајловић тражи да Стаматовић не прети оружјем, већ да поштује закон

Нови магазин 22.05.2017
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић поручила је данас да председнику Општине Чајетина Милану Стаматовићу да не прети оружјем, већ да поштује закон. "Разумем узнемиреност и страх… »
Стаматовић: Министарка Михајловић би да ми на преком суду суди и пресуди

Стаматовић: Министарка Михајловић би да ми на преком суду суди и пресуди

Нова економија 22.05.2017
Председник Општине Чајетина Милан Стаматовић поручио је да ће данас "заједно са грађанима и новинарима проштетати трагом клевета министарке грађевине Зоране Михајловић и тако јој омогућити да му јавно суди, пресуди и направи… »
Стаматовић: Министарки Михајловић би се могло посрећити да нападима на мене постане премијер

Стаматовић: Министарки Михајловић би се могло посрећити да нападима на мене постане премијер

Блиц 21.05.2017
Председник Општине Чајетина Милан Стаматовић поручио је да ће сутра "заједно са грађанима и новинарима проштетати трагом клевета министарке грађевине Зоране Михајловић и тако јој омогућити да му јавно суди, пресуди и направи… »
Михајловић: Стаматовић да положи рачуне

Михајловић: Стаматовић да положи рачуне

Данас 21.05.2017
Чајетина нека поднесе сва потребна документа и добиће дозволу за градњу гондоле, а држава ће заштитити Златибор од даљег уништавања, криминала и самовоље локалних шерифа, поручила је данас потпредседник владе Зорана… »

Вести дана »