Povezane vesti

Stamatović: Izmišljotina tvrdnja Zorane Mihajlović o pretnji oružjem

Stamatović: Izmišljotina tvrdnja Zorane Mihajlović o pretnji oružjem

Blic 22.05.2017
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović pokazao je danas uverenje u kojem se navodi da nije osuđivan i da se protiv njega ne vodi nikakav krivični postupak i rekao da je "izmišljotina" tvrdnja ministarke građevinarstva, saobraćaja… »
Stamatović: Zahtev za smenu Mihajlović

Stamatović: Zahtev za smenu Mihajlović

Danas 22.05.2017
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović apelovao je na premijera Aleksandra Vučićha da hitno smeni ministarku gradjevinarstva Zoranu Mihajlović, koja je, kako je ocenio, blokirala izgradnju gondole na Zlatiboru zbog ličnih interesa. "Zorana… »
Mihajlović: Stamatović da ne preti oružjem , već da poštuje zakon

Mihajlović: Stamatović da ne preti oružjem , već da poštuje zakon

Politika 22.05.2017
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, povodom najnovijih optužbi predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, poručila mu je da ne preti oružjem, već da poštuje zakon… »
Mihajlović traži da Stamatović ne preti oružjem, već da poštuje zakon

Mihajlović traži da Stamatović ne preti oružjem, već da poštuje zakon

Novi magazin 22.05.2017
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović poručila je danas da predsedniku Opštine Čajetina Milanu Stamatoviću da ne preti oružjem, već da poštuje zakon. "Razumem uznemirenost i strah predsednika Opštine… »
Stamatović premijeru: Uhapsite Zoranu!

Stamatović premijeru: Uhapsite Zoranu!

Mondo 22.05.2017
Predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, zatražio je danas od premijera Srbije Aleksandra Vučića da hitno smeni i uhapsi ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović. Foto: MONDO/Predrag Vujić On je konferenciji… »
Stamatović: Ministarka Mihajlović bi da mi na prekom sudu sudi i presudi

Stamatović: Ministarka Mihajlović bi da mi na prekom sudu sudi i presudi

Nova ekonomija 22.05.2017
Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović poručio je da će danas "zajedno sa građanima i novinarima proštetati tragom kleveta ministarke građevine Zorane Mihajlović i tako joj omogućiti da mu javno sudi, presudi i napravi potreban korak ka… »
Stamatović: Ministarki Mihajlović bi se moglo posrećiti da napadima na mene postane premijer

Stamatović: Ministarki Mihajlović bi se moglo posrećiti da napadima na mene postane premijer

Blic 21.05.2017
Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović poručio je da će sutra "zajedno sa građanima i novinarima proštetati tragom kleveta ministarke građevine Zorane Mihajlović i tako joj omogućiti da mu javno sudi, presudi i napravi potreban korak ka… »
Mihajlović: Stamatović da položi račune

Mihajlović: Stamatović da položi račune

Danas 21.05.2017
Čajetina neka podnese sva potrebna dokumenta i dobiće dozvolu za gradnju gondole, a država će zaštititi Zlatibor od daljeg uništavanja, kriminala i samovolje lokalnih šerifa, poručila je danas potpredsednik vlade Zorana Mihajlović. Prema njenim… »

Vesti dana »