Повезане вести

Јутро после - Звезда честитала титулу Славиши Кокези!

Јутро после - Звезда честитала титулу Славиши Кокези!

Спортске.нет 22.05.2017
Вицешампион Србије испалио је још једну отровну стрелицу ка Старој Пазови и председнику Фудбалског савеза Србије Славиши Кокези. Мање од 24 сата након спуштања завесе на фудбалско првенство у Србији из Љутице Богдана је стигло… »
Синоћ је горело на трибинама у Хумској, а она је ''запалила'' Партизанову ложу

Синоћ је горело на трибинама у Хумској, а она је ''запалила'' Партизанову ложу

Спортске.нет 22.05.2017
Па још у црно-белом дресу... Крцато је синоћ током меча између Партизана и Младости било и на трибинама и у ложи стадиона у Хумској, а еуфорија је достигла врхунац после убедљивог тријумфа црно-белих од 5:0, којим је Партизан… »
Караџић уживао на стадиону Партизана: Пуно ми је срце!

Караџић уживао на стадиону Партизана: Пуно ми је срце!

Спортски журнал 22.05.2017
Томислав Караџић, дугогодишњи председник ФС Србије и челник Партизана 2007. и 2008. године, није пропустио шампионску фешту у Хумској. Уживао је Томислав Караџић из свечане ложе на западној трибини, у друштву руководства… »
Вулићевић: "Нико није веровао да Партизан може до титуле"

Вулићевић: "Нико није веровао да Партизан може до титуле"

Спортске.нет 22.05.2017
Фудбалер Партизана Мирослав Вулићевић рекао је да је фенеоменалан осећај бити шампион Србије, али да нико после лошег почетка сезоне није веровао да црно-бели могу до трофеја. Партизан је јуче победио Младост са 5:0 и тако сезону… »
Толе Караџић славио титулу партизана: Што се мене тиче, пуно ми је срце! (видео)

Толе Караџић славио титулу партизана: Што се мене тиче, пуно ми је срце! (видео)

Хот спорт 22.05.2017
Партизан је освојио 27. наслов шампиона Србије, меч против Младости из Лучана је из ложе стадиона у Хумској гледао Томислав Караџић, бивши председник црно-белих и ФСС. Одмах после победе, док је трајало монтирање бине и… »
Бакљаде у исто време: Ево како је горело небо над Београдом /видео/

Бакљаде у исто време: Ево како је горело небо над Београдом /видео/

Спортал блиц 22.05.2017
У недељу је завршена фудбалска Суперлига. Партизан је освојио титулу, Црвена звезда је вицешампион, а у тој мајској ноћи навијачи оба вечита ривала ставили су печат на крај сезоне. Зобацз на Иоутубе Црно-бели су у Хумској играли… »
Звезда честитала шампионску титулу Фудбалском савезу Србије

Звезда честитала шампионску титулу Фудбалском савезу Србије

Бета 22.05.2017
Фудбалски клуб Црвена звезда честитао је данас шампионску титулу Фудбалском савезу Србије, који му је, како је навео, на челу с председником Славишом Кокезом, "отео титулу" и "све дозвољавао њиховим пуленима". Фудбалери… »
Толе Караџић махнуо из ложе: Мени је пуно срце

Толе Караџић махнуо из ложе: Мени је пуно срце

Моззарт спорт 22.05.2017
„Партизан може да реши многе проблеме уласком у Лигу шампиона или Лигу Европе“, рекао је почасни председник ФСС. Били су ту бивши играчи (Лазар Марковић, Радосав Петровић, Владимир Волков...), неки од момака који су почели сезону… »
Црно-бели Београд!

Црно-бели Београд!

Спортске.нет 22.05.2017
Тешко је речима описати какву су атмосферу направили навијачи и фудбалери Партизана на улицама Београда током претходне вечери. Присталице фудбалског клуба Партизан са нестрпљењем су ишчекивале моменат када ће изабраници Марка… »
‘Оштар старт’ Црвене звезде: Честитамо титулу Славиши Кокези!

‘Оштар старт’ Црвене звезде: Честитамо титулу Славиши Кокези!

Хот спорт 22.05.2017
Црвена звезда се јавности обратила саопштењем за јавност и на чудан начин ‘честитала’ Партизану на освојеној 27. титули првака Србије, али уз помоћ центра моћи. Саопштење Црвене звезде преносимо у целости без корекције: –… »
Огласила се Звезда: Господине Кокеза, честитамо вам титулу! Применили сте сценарио из Бродарца

Огласила се Звезда: Господине Кокеза, честитамо вам титулу! Применили сте сценарио из Бродарца

Моззарт спорт 22.05.2017
"Он је ту титулу заслужио јер је показао моћ на терену и ван њега", стоји у саопштењу црвено-белих. Црвена звезда се огласила саопштењем и честитала титулу ривалу! Међутим, црвено-бели ниједном речју нису поменули вечитог… »
Звезда честитала титулу ФСС и Кокези: Све је било дозвољено њиховим пуленима, успешно су одрадили мисију

Звезда честитала титулу ФСС и Кокези: Све је било дозвољено њиховим пуленима, успешно су одрадили мисију

Вечерње новости 22.05.2017
Показали су силу и моћ како на терену тако и ван њега. Радили су шта су хтели, само да се Звезди отме титула. Партизан је победом против Младости (5:0) освојио шампионску титулу, а дан после тога се огласила Црвена звезда… »
Звезда: Честитамо Кокези и ФСС освајање титуле, показали су силу и моћ на терену и ван њега

Звезда: Честитамо Кокези и ФСС освајање титуле, показали су силу и моћ на терену и ван њега

Црвена звезда у ироничном тону честитала је Фудбалском савезу Србије за Партизаново освајање титуле шампиона, поново оптуживши председника ФСС Славишу Кокезу и његове сараднике да су учинили све да то тога дође. - Црвена звезда… »
Управа Партизана: Историјска титула, подвиг!

Управа Партизана: Историјска титула, подвиг!

Мондо 22.05.2017
"Историјска победа", "титула свих партизановаца", "успех институције", само су неки од коментара челника Партизана после освајања титуле првака Србије. Песма којом су челници Партизана у среду најавили шампионско славље на… »
Саша Илић: Још 12. титула, па одох у пензију!

Саша Илић: Још 12. титула, па одох у пензију!

Мондо 22.05.2017
Саша Илић освојио 11. титулу шампиона Србије у каријери. Леонардо и Тавамба први. Порука Божинова из Кине: "Желео сам да будем са вама, срце ми је уз вас". Легендарни капитен Партизана Саша Илић, који је у децембру напунио 39… »
Партизанова журка у граду, црно-бели се провозали Београдом на отвореном аутобусу (видео, фото)

Партизанова журка у граду, црно-бели се провозали Београдом на отвореном аутобусу (видео, фото)

Црно-бели су 27. титулу прославили ватрометом на Теразијама, отворени аутобус са играчима и члановима стручног штаба се тријумфално провозао од стадиона до центра Београда праћем кортеом од око 5.000 Гробара. Овде погледајте… »
Партизан у квалификацијама за Лигу шампиона: Носилац у другом колу, већ у трећем чекају опасне зверке

Партизан у квалификацијама за Лигу шампиона: Носилац у другом колу, већ у трећем чекају опасне зверке

Моззарт спорт 22.05.2017
Могућа реприза дуела са Лудогорецом, БАТЕ Борисовим, ту су и АПОЕЛ, Копенхаген, Салцбург... Три сценарија да се обезбеди јесен у Европи. Било је 2003. Било је и 2010. Може ли да буде 2017? Ако је до симболике (и до Саше Илића… »
Партизанова шампионска ноћ у центру Београда (фото+видео)

Партизанова шампионска ноћ у центру Београда (фото+видео)

Моззарт спорт 22.05.2017
Играчи у отвореном аутобусу, кортео Гробара, песма на Теразијама... Почело је у Хумској 1. Најпре на трибинама за време утакмице са Младости. А онда и на терену и атлетској стази по њеном завршетку, где су фудбалери и навијачи… »
И Он је славио титулу: Толе: Пуно ми је срце, Николић направио добар тим

И Он је славио титулу: Толе: Пуно ми је срце, Николић направио добар тим

Спортал блиц 22.05.2017
Време славља за навијаче Партизана... Титула се вратила у Хумску, а меч против екипе Младости из Лучана (5:0), из ложе стадиона у Хумској пратио је и бивши председник Фудбалског савеза Србије и црно-белих Томислав Караџић… »
Толе из ложе у Хумској: Пуно ми је срце!

Толе из ложе у Хумској: Пуно ми је срце!

Мондо 22.05.2017
Некадашњи председник Партизана и ФСС каже да је "парни ваљак" у тешкој години стигао до титуле и да му је пуно срце. У ложи Партизановог стадиона био је и Томислав Караџић, некадашањи први човек црно-белих и Фудбалског савеза… »
Црно-бели: Ово је сан!

Црно-бели: Ово је сан!

Мондо 22.05.2017
Фудбалери Партизана у еуфоричном расположењу дочекали крај утакмице против Младости. Црно-бели 27. пут прваци државе. "Ово је мој сан", изговорио је Марко Јанковић славећи титулу освојену у дресу Партизана. "Парни ваљак" је… »
Време партизановог славља: Бакље и отворен аутобус: Фудбалери и навијачи у центру Београда /фото/ /видео/

Време партизановог славља: Бакље и отворен аутобус: Фудбалери и навијачи у центру Београда /фото/ /видео/

Спортал блиц 22.05.2017
Јаке снаге полиције затвориле су саобраћај у делу Аутокоманде, пошто је отворен аутобус са фудбалерима Партизана, у пратњи навијача, отишао у центар града да прослави освајање 27. титуле првака Србије. Фото: Ана Паунковић / РАС… »
Пехар и бакља: Овако је Леонардо славио титулу /фото/

Пехар и бакља: Овако је Леонардо славио титулу /фото/

Спортал блиц 21.05.2017
Фудбалери Партизана постали су државни прваци 27. пут, а велики удео у освајању титуле имао је Бразилац Леонардо који је то знао да прослави у Хумској. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Леонардо са бакљом и пехаром… »
Порука уз осмех: Леонардо: Много сам срећан, а само бог зна да ли остајем у Хумској

Порука уз осмех: Леонардо: Много сам срећан, а само бог зна да ли остајем у Хумској

Спортал блиц 21.05.2017
Бразилац Леонардо није крио срећу после тријумфа Партизана над екипом Младости, који је донео шампионски пехар у Хумску. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Леонардо Партизан је савладао госте из Лучана са 5:0 у… »
Горела је Хумска: Бакљада са све четири трибине за Партизанову титулу /фото/ /видео/

Горела је Хумска: Бакљада са све четири трибине за Партизанову титулу /фото/ /видео/

Спортал блиц 21.05.2017
Ово вече је резервисано за шампионску журку фудбалера Партизана који су победом од 5:0 над Младости из Лучана у последњем колу Суперлиге омогућили навијачима велико славље. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија И бод је… »
Невероватно: Са клупе Партизана украдени дресови на полувремену

Невероватно: Са клупе Партизана украдени дресови на полувремену

Спортал блиц 21.05.2017
Нешто несвакидашње догодило се у полувремену утакмице последњег кола Суперлиге, док су фудбалери Партизана и Младости из Лучана били на паузи у свлачионицама - украдена су два дреса са клупе. Фото: Оливер Бунић / РАС Србија… »

Вести дана »