Povezane vesti
Protest ispred RTV-a
RTV 22.05.2017
NOVI SAD - Nekoliko desetina pristalica pokreta "Podrži RTV", "Ne davimo Beograd", i članova Sindikata "Nezavisnost", protestovalo je ispred zgrada Radio televizije Vojvodine i Radija. Na protestnom skupu pod nazivom "Istinom protiv otmičara"… »
U Novom Sadu održan novi protest pokreta "Podrži RTV" (FOTO)
Moj Novi Sad 22.05.2017
Ispred zgrade Radio televizije Vojvodine okupilo se u ponedeljak popodne stotinak građana koji su protestovali muzikom, pištaljkama i bukom. Protest pod nazivom "Istinom protiv otmičara" održava se godinu dana od prvih smena na RTV koje su bile, kako… »
"Podrži RTV" podneo krivičnu prijavu protiv Upravnog odbora RTV-a
NoviSad.com 22.05.2017
Novi Sad - Pokret "Podrži RTV" podneo je danas krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu protiv svih članova Upravnog odbora Radio-televizije Vojvodine zbog nesavesnog rada. Krivična prijava podneta je godinu dana nakon što je… »
Posle godinu dana: "Podrži RTV" podneo krivičnu prijavu protiv uo RTV, danas novi protest
Blic 22.05.2017
Pokret „Podrži RTV“ podneo je danas krivičnu prijavu zbog nesavesnog rada u službi protiv svih članova Upravnog odbora Radio-televizije Vojvodine (RTV). Prijava je podneta Osnovnom javnom tužilaštvu, a kako je saopšteno iz pokreta, to se… »
Pokret "Podrži RTV" podneo krivičnu prijavu protiv UO RTV
Moj Novi Sad 22.05.2017
Pokret "Podrži RTV" podneo je danas krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu protiv svih članova Upravnog odbora Radio-televizije Vojvodine (RTV) – "zbog nesavesnog rada u službi". Kako se navodi u saopštenju pokreta "Podrži… »
Vesti dana »

Prosvetni radnici u blokadi, ponovo obišli sedišta sindikata; cilj - podsetnik da zahtevi nisu ispunjeni (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 10 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 3 satajoš 48 povezanih