Повезане вести

Нова странка: Директор БИА Вучићев полтрон

Нова странка: Директор БИА Вучићев полтрон

Данас 23.05.2017
Посланици Нове странке Маринка Тепић и Зоран Живковић упозорили су данас у орвореном писму да је Закон о безбедносно-информативној агенцији изричит да директор БИА не сме бити члан политичке странке и истичу да Братислав Гашић… »
Нова странка писала јавности због Гашића

Нова странка писала јавности због Гашића

Дневник 23.05.2017
БЕОГРАД: Нова странка упутила је отворено писмо домаћој и међународној јавности поводом најаве да ће бивши министар одбране Братислав Гашић бити постављен за директора БИА, саопштили су данас посланици те партије Зоран Живковић… »
Гашић: Замрзао сам чланство у СНС-у

Гашић: Замрзао сам чланство у СНС-у

Нова економија 23.05.2017
Будући шеф Безбедносно-информативне агенције (БИА) Братислав Гашић изјавио је да је данас замрзао чланство у Српској напредној странци (СНС) и функцију у Председништву СНС. За Прву телевизију, Гашић је рекао да је функција коју… »
Гашић: Замрзнуо сам страначке функције

Гашић: Замрзнуо сам страначке функције

РТС 23.05.2017
Будући шеф Безбедносно-информативне агенције (БИА) Братислав Гашић изјавио је да је замрзао чланство у Српској напредној странци (СНС) и функцију у Председништву СНС-а. Гашић је за Телевизију Прва рекао да је функција коју ће… »
Живковић: БИА није основана да буде тајна полиција једне партије или човека

Живковић: БИА није основана да буде тајна полиција једне партије или човека

Бета 23.05.2017
Председник Нове странке и посланик у Скупштини Србије Зоран Живковић изјавио је данас да драматична ситуација у Србији ескалира постављањем бившег министра одбране и члана Председништва Српске напредне странке Братислава Гашића… »
Гашић: Функција шефа БИА је понуда која се не одбија

Гашић: Функција шефа БИА је понуда која се не одбија

Функционер Српске напредне странке и некадашњи министар одбране Братислав Гашић изјавио је да је функција шефа Безбедносно информативне агенције (БИА) понуда која се не одбија и да му је велика част што му је то место понуђено… »
Братислав Гашић шеф БИА

Братислав Гашић шеф БИА

Политика 23.05.2017
Премијер и изабрани председник Србије Александар Вучић рекао је да ће Братислав Гашић бити нови директор Безбедносно-информативне агенције чиме су почела именовања у извршној власти. Он је најавио да ће се име новог премијера… »
Именовање Гашића показатељ Вучићеве осионости

Именовање Гашића показатељ Вучићеве осионости

Данас 23.05.2017
Хаџић: Премијер желео некога за кога мисли да је лојалан * Вучић: Гашић је издржао годину и по дана без функције * Шутановац: Можемо да очекујемо потпуну политизацију БИА. Постављање бившег министра одбране Братислава Гашића… »
Братислав Гашић - од баштована и продавца кафе до директора БИА

Братислав Гашић - од баштована и продавца кафе до директора БИА

Годину и четири месеца након што га је сексистички коментар коштао места министра одбране, Братислав Гашић се враћа у политику и то на једну од најмоћнијих и најодговорнијих функција у земљи - на место шефа Безбедносно… »

Вести дана »