Povezane vesti

VIDEO, FOTO: Potop u Novom Sadu, obustavljena nastava zbog poplave u školi na Detelinari

Radio 021 23.05.2017
Novi Sad su nešto posle 12h prekrili tamni oblaci toliko da je zavladao mrak na ulicama, a potom je usledila oluja praćena grmljavinom, ledom i provalom oblaka. U Osnovnoj školi "Svetozar Marković Toza" na Detelinari je prekinuta nastava jer je voda… »

Mrak se spustio na grad: Popodnevni potop u Novom Sadu

Vesti online 23.05.2017
Oko podneva je Novi Sad zahvatilo jako nevreme, praćeno grmljavinom, ledom i provalom oblaka. Kako prenosi portal 021, delovi grada su bukvalno pod vodom. Prema izveštajima reportera 021.rs, kao i samih građana, desetine ulica u Novom Sadu su… »

Izlile se reke u Krupnju, 12 kuća poplavljeno

RTS 23.05.2017
Jako nevreme praćeno kišom je oko 16 časova pogodilo Krupanj i izazvalo poplave. Poplavljeno je 12 kuća, a velikom broju domaćinstava pretila je opasnost od plavljenja. Premijer naredio da u Krupanj dođu timovi koji će pomoći građanima, rekao je… »

Potop u Novom Sadu

SEEbiz 23.05.2017
NOVI SAD - Oko podneva je Novi Sad zahvatilo jako nevreme, praćeno grmljavinom, ledom i provalom oblaka. Kako prenosi portal 021, delovi grada su bukvalno pod vodom. Desetine ulica u Novom Sadu su poplavljene i otežan je saobraćaj u svim delovima… »

Poplave u Krupnju, Novi Sad se oporavlja / VIDEO

B92 23.05.2017
Jako nevreme praćeno kišom posle podne pogodilo je Krupanj i izazvalo poplave i probleme na putevima. Poplavljeno je više od deset kuća. Nešto posle 12 sati snažno nevreme, sa jakom kišom, grmljavinom, gradom i vetrom, zahvatilo je Novi Sad… »

Krupanj: Izlile se rečice, poplavljeno 10 kuća

RTV 23.05.2017
KRUPANJ - Jako nevreme praćeno kišom danas posle podne pogodilo je Krupanj i izazvalo poplave i probleme na putevima. Poplavljeno je više od 10 kuća, a velikom broju domaćinstava preti opasnost od plavljenja, javio je RTS. Sve rečice u gradu su se… »

Upozorenje Krupanj pod vodom, potop u Novom Sadu, palo 52 litra kiše; Oluja protutnjala Vojvodinom, i Beogradom (foto, video)

Večernje novosti 23.05.2017
Republički hidrometeorološki zavod izdao saopštenje da se danas (23.05.) i sutra (24.05.) očekuje lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda, obilniji pljuskovi i pojava grada. Jako nevreme praćeno kišom danas posle podne pogodilo je Krupanj i… »

Jako nevreme zahvatilo Novi Sad

RTS 23.05.2017
Nešto posle 12 sati snažno nevreme, sa jakom kišom, grmljavinom, gradom i vetrom, zahvatilo je Novi Sad, što je veoma otežalo saobraćaj u svim delovima grada i u prigradskim naseljima. Za dva sata je palo 52 litra kiše po metru kvadrtatnom. Usled… »

AMSS: Dobra prohodnost puteva, ali ima kiše

Blic 23.05.2017
U Srbiji na autoputevima kao i na ostalim državnim putevima I i II reda vozače očekuje dobra prohodnost, ali u većini krajeva ima kiše, pljuskova i grmljavine, saopštio je AMSS. Snažno nevreme, sa jakom kišom, grmljavinom, gradom i vetrom… »

Potop u Novom Sadu, pljuštalo i u Beogradu VIDEO/FOTO

B92 23.05.2017
Novi Sad -- Oko podneva je Novi Sad zahvatilo jako nevreme, praćeno grmljavinom, ledom i provalom oblaka. Kako prenosi portal 021, delovi grada su bukvalno pod vodom. Prema izveštajima reportera 021.rs, kao i samih građana, desetine ulica u Novom Sadu… »

Potop: Jako nevreme pogodilo Novi Sad! Foto, video

Mondo 23.05.2017
Novi Sad i okolinu danas nešto posle 12 sati pogodilo jako nevreme s kišom, grmljavinom, gradom i vetrom. Mrak usred dana - nadvili se crni oblaci. Saobraćaj je zbog toga otežan u većini delova Novog Sada, kao i u prigradskim naseljima. Kako se vidi… »

Potop u Novom Sadu: Škola potonula pod vodu, automobili rone kao podmornice! (video)

Pravda 23.05.2017
Novi Sad su nešto posle 12 časova prekrili tamni oblaci toliko da je zavladao mrak na ulicama, a potom je usledila oluja praćena grmljavinom, ledom i provalom oblaka. U Osnovnoj školi "Svetozar Marković Toza" na Detelinari je prekinuta nastava jer je… »

Stiglo nevreme: Pljuskovi i grmljavina u Beogradu

B92 23.05.2017
Nevreme koje je "potopilo" Novi Sad stiglo je i u Beograd. U pojedinim delovima prestonice padala kiša, praćena jakom grmljavinom. Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda navedeno je da se i u Beogradu očekuju pljuskovi, grmljavina, a moguć… »

Potop u Novom Sadu: Škola potonula pod vodu, automobili rone kao podmornice! (video)

Pravda 23.05.2017
Novi Sad su nešto posle 12 časova prekrili tamni oblaci toliko da je zavladao mrak na ulicama, a potom je usledila oluja praćena grmljavinom, ledom i provalom oblaka. U Osnovnoj školi "Svetozar Marković Toza" na Detelinari je prekinuta nastava jer je… »

Novi Sad zahvatilo nevreme praćeno gradom

Novi magazin 23.05.2017
Novi Sad je danas oko 12.30 zahvatilo nevreme praćeno veoma jakim pljuskom, olujnim vetrom i grmljavinom, a neko vreme padao je i led veličine klikera. Nad Novim Sadom nadvili su se gusti tamni oblaci pa je utisak bio kao da je pao mrak, a nakon toga… »

Vesti dana »