Povezane vesti

Preminuo Rodžer Mur

Preminuo Rodžer Mur

Radio 021 23.05.2017
Glumac ser Rodžer Mur preminuo je u 90. godini posle kratke bolesti, saopštila je njegova porodica. Njegova deca objavila su vest o njegovoj smrti koja ga je zatekla u Švajcarskoj. "Preminuo je danas, posle kratke, ali hrabre borbe sa kancerom"… »
Preminuo Rodžer Mur! (foto)

Preminuo Rodžer Mur! (foto)

BK TV 23.05.2017
Engleski glumac ser Rodžer Mur preminuo je u 89. godini, saopštila je njegova porodica. With the heaviest of hearts, we must share the awful news that our father, Sir Roger Moore, passed away today. We are all devastated. pic.twitter.com/6dhiA6dnVg —… »
Preminuo glumac Rodžer Mur

Preminuo glumac Rodžer Mur

Danas 23.05.2017
Britanski glumac Rodžer Mur preminuo je u 90. godini u Švajcarskoj, saopštila je njegova porodica. Njegova deca - Debra, Džeferi i Kristijan, saopštili su da je nekadašnji Džejms Bond umro nakon "kratke ali hrabre borbe sa rakom". Mur je bio… »
Odlazak neponovljivog Bonda: Preminuo Rodžer Mur

Odlazak neponovljivog Bonda: Preminuo Rodžer Mur

Večernje novosti 23.05.2017
Glumac Rodžer Mur (89) preminuo danas u Švajcarskoj posle kratke borbe sa rakom. Titula viteza za humanitarni rad značila mu više nego da je dobio za glumu. ENGLESKI glumac ser Rodžer Mur (89), koji je pre nego što je uskočio u odelo tajnog agenta… »
Preminuo Rodžer Mur

Preminuo Rodžer Mur

RTS 23.05.2017
Engleski glumac i filantrop ser Rodžer Mur preminuo je u 90. godini. Proslavio se ulogama Sajmona Templara u popularnoj TV seriji „Svetac“ 1960-ih, i kasnije kao tajni agent Džejms Bond u sedam filmova istoimene filmske franšize. Bio je oličenje… »
Umro Rodžer Mur

Umro Rodžer Mur

Vesti online 23.05.2017
Glumac Rodžer Mur koji se proslavio ulogom Džejmsa Bonda, umro je u 90. godini života. Mur je bio najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bonda (igrao je u trećem serijalu posle Šona Konerija i Džejmsa Lazenbija) i po serijama "Svetac" (The Saint) i "The… »

Vesti dana »