Повезане вести

Дикић у суду: Ја сам жртва!

Дикић у суду: Ја сам жртва!

Вечерње новости 24.05.2017
Група држављана Србије пред судом у Подгорици негирала умешаност у покушај државног удара. Обелодањена оптужница Миливоја Катнића, главног специјалног државног тужиоца. ПЕНЗИОНИСАНИ командант Жандармерије Србије Братислав Дикић… »
Случај 'државни удар': Тужилаштво за суђење, одбрана за обуставу поступка

Случај 'државни удар': Тужилаштво за суђење, одбрана за обуставу поступка

Слободна Европа 24.05.2017
Прво сучељавање Специјалног тужиоца и адвоката одбране у Вишем суду у Подгорици, поводом случаја „државни удар“ протекло је у расправи о легитимности оптужнице и валидности доказа против 14 особа оптужених за стварање… »
Црна Гора, држављани Србије негирали умешаност у наводни покушај пуча

Црна Гора, држављани Србије негирали умешаност у наводни покушај пуча

РТС 24.05.2017
Група држављана Србије окривљених за наводни покушај државног удара у Црној Гори, међу којима је и пензионисани командант Жандармерије Братислав Дикић, негирали су пред судом у Подгорици умешаност у заверу планирану на изборни… »
Дикић на суду у Подгорици негирао кривицу за умешаност у заверу

Студио Б 24.05.2017
Група држављана Србије окривљених за наводни покушај државног удара у Црној Гори, медју којима је и пензионисани командант Жандармерије Србије Братислав Дикић, негирала је данас пред судом у Подгорици било какву умешаност у… »
На вишем суду у Подгорици почело испитивање о планирању напада на дан избора

На вишем суду у Подгорици почело испитивање о планирању напада на дан избора

Слободна Европа 24.05.2017
Одбрана оптужених држављана Србије за тероризам у Црној Гори одбацила је наводе из оптужнице с образложењем да је она "неодржива и паушална" те да нема доказа да су они на било који начин умијешани у планирање терористичког… »
Србијанци негирали умијешаност у планирање тероризма у Црној Гори

Србијанци негирали умијешаност у планирање тероризма у Црној Гори

Ал Јазеера 24.05.2017
У Вишем суду у Подгорици почело је испитивање поводом оцјене законитости оптужнице за планирање напада на дан парламентарних избора прошле године. Одбрана оптужених држављана Србије за тероризам у Црној Гори одбацила је наводе… »
Одбрана и Дикић негирали умешаност у планирање тероризма

Одбрана и Дикић негирали умешаност у планирање тероризма

РТВ 24.05.2017
ПОДГОРИЦА - Одбрана оптужених држављана Србије за тероризам у Црној Гори одбацила је данас наводе из оптужнице са образложењем да је она "неодржива и паушална", те да нема доказа су они на било који начин умешани у планирање… »
(Видео) Суђење за тероризам у уочи избора Подгорици: Одбрана и Дикић негирали умешаност

(Видео) Суђење за тероризам у уочи избора Подгорици: Одбрана и Дикић негирали умешаност

Курир 24.05.2017
Одбрана оптужених држављана Србије за тероризам у Црној Гори одбацила је данас наводе из оптужнице са образложењем да је она "неодржива и паушална", те да нема доказа су они на било који начин умешани у планирање терористичког… »

Нови магазин 24.05.2017
Група држављана Србије окривљених за наводни покушај државног удара у Црној Гори међу којиима је и пензионисани командант Жандармерије Србије Братислав Дикић негирала је данас пред судом у Подгорици било какву умешаност у… »
Дикић: Ја сам жртва

Дикић: Ја сам жртва

Мондо 24.05.2017
Група држављана Србије окривљених за наводни покушај државног удара у Црној Гори међу који има је и пензионисани командант Жандармерије Србије Братислав Дикић, негирала је данас пред судом у Подгорици било какву умешаност… »
У Подгорици почело суђење за тероризам уочи избора: Мандић и Кнежевић нису се појавили!

У Подгорици почело суђење за тероризам уочи избора: Мандић и Кнежевић нису се појавили!

Курир 24.05.2017
У Вишем суду у Подгорици почело је испитивање поводом оцене законитости оптужнице за планирање теорористичких напада у Црној Гори на дан парламентарних избора прошле године, којем не присуствују лидери Демократског фронта… »
Дикић на суду негирао умешаност у заверу

Дикић на суду негирао умешаност у заверу

Н1 Инфо 24.05.2017
Група држављана Србије окривљених за наводни покушај државног удара у Црној Гори, међу којиима је и пензионисани командант Жандармерије Србије Братислав Дикић, негирала је пред судом у Подгорици било какву умешаност у осујећену… »
Почело суђење по оптужници за планирани терористички напад у Црној Гори

Почело суђење по оптужници за планирани терористички напад у Црној Гори

РТС 24.05.2017
У Вишем суду у Подгорици почело је испитивање поводом оцене законитости оптужнице за планирање теорористичких напада у Црној Гори на дан парламентарних избора прошле године, којем не присуствују лидери Демократског фронта… »

Вести дана »