Povezane vesti
Kakva su Novakova očekivanja pred Rolan Garos?
Vesti online 24.05.2017
Prošle godine u ovo vreme, svi su se pitali da li će Novak Đoković konačno da osvoji toliko željeni Rolan Garos. Uspeo je naš na pariskoj šljaci da komletira Grend slem kolekciju, ali je onda usledila velika kriza. Srbin se rado seća tog trenutka… »
Godina od osvajanja: Novak: Posle Rolan Garosa osetio sam se prazno
Sportal blic 24.05.2017
Novak Đoković je u krizi i to je nešto što nam je opšte poznato. On nam je sam to priznao nekoliko puta. Znamo i da je osvajanje Rolan Garosa bila tačka u kojoj je kulminirala njegova karijera, ali i u kojoj je došlo do zasićenja i pada. Foto… »
Đoković otkrio zašto je angažovao baš Agasija iako je bilo i drugih trenera! (video)
Telegraf 24.05.2017
Pričao sam sa mnogim trenerima, ali samo je Agasi rekao ono što me je zanimalo, rekao je drugi igrač sveta. Srpski teniser Novak Đoković sprema se za odbranu titule na Rolan Garosu, mestu gde je počeo njegov teniski pad. Posle tog turnira, koji je… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o predlogu budžeta za 2025. godinu
Insajder pre 35 minutajoš 14 povezanih
Srušio se avion u blizini aerodroma u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
Euronews pre 41 minutajoš 11 povezanih
"Mnogi misle da i dalje važi ideologija velike Srbije": Vučić za BBC o Srebrenici: Verujem u pomirenje u regionu
Blic pre 5 satijoš 7 povezanih
(Mapa) RHMZ izdao upozorenje, stiže nam sneg: Evo kada će se u Srbiji ponovo zabeleti, sledi nam pravi rolerkoster
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih