Povezane vesti
Ja sam blistala, a on je preminuo... Dušica Jakovljević potresnom ispovešću rasplakala sve (foto)
Telegraf 24.05.2017
- Blistala sam, pokupila silne komplimente. Niko nije mogao da pretpostavi da sam tih dana imala lične brige - deo je priče koju je Dušica posle tri godine iznela u javnost. Dušica Jakovljević podelila je sa prijateljima na Fejsbuku tužan deo svog… »
Amidžić pitao Anu Mihajlovski zašto je u svađi sa Kalinićem, posle njenog odgovora se njih dvoje nikada neće pomiriti…
Telegraf 24.05.2017
Ana Mihajlovski zbunila je svojim odgovorom sve u studiju u emisiji "Amidži šou", čak i voditelja Ognjena Amidžića. Ana Mihajlovski i Marijana Mićić bile su gošće najnovijeg izdanja emisije “ Amidži šou” kod Ognjena Amidžića, koji se… »
Vesti dana »
Jutro oblačno, tokom dana vedro i sunčano: U ovom delu Srbije i do 20 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
Najmanje 5 osoba poginulo u požarima u Kaliforniji, strahuje se da će broj rasti: Više od 130.000 evakuisano
Telegraf pre 38 minutajoš 6 povezanih
Do ubistva na Badnje veče došlo zbog droge! Stojan se razbesneo, pa otišao po prijatelje, detalji zločina u Inđiji
Mondo pre 14 minutajoš 3 povezane
Dramatično otkriće u Pojasu Gaze: Pronađeno telo taoca u tunelu u Rafi
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Raste broj stradalih u ruskom udaru na Zaporožje; zaseda Kontakt grupa "Ramštajn" za odbranu Ukrajine
RTS pre 1 satjoš 3 povezane