Povezane vesti
Ja sam blistala, a on je preminuo... Dušica Jakovljević potresnom ispovešću rasplakala sve (foto)
Telegraf 24.05.2017
- Blistala sam, pokupila silne komplimente. Niko nije mogao da pretpostavi da sam tih dana imala lične brige - deo je priče koju je Dušica posle tri godine iznela u javnost. Dušica Jakovljević podelila je sa prijateljima na Fejsbuku tužan deo svog… »
Amidžić pitao Anu Mihajlovski zašto je u svađi sa Kalinićem, posle njenog odgovora se njih dvoje nikada neće pomiriti! (video)…
Telegraf 24.05.2017
Ana Mihajlovski zbunila je svojim odgovorom sve u studiju u emisiji "Amidži šou", čak i voditelja Ognjena Amidžića. Ana Mihajlovski i Marijana Mićić bile su gošće najnovijeg izdanja emisije “ Amidži šou” kod Ognjena Amidžića, koji se osvrnuo i na… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Završena prva runda razgovora Irana sa SAD u Švajcarskoj; Vens: Veliki napredak u pregovorima
RTV pre 9 minutajoš 89 povezanih
Vučić poručio: Srpska železnica mora biti tačnija od nemačke i švajcarske
IndeksOnline pre 2 satajoš 31 povezana
(Video) Totalni haos na Krimu! Sve je u plamenu, Ukrajina izvela velike osvetničke napade: Ima mrtvih, nema struje ni goriva
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Nagelsman dobio loše vesti posle pobede nad Obalom Slonovače: Važan igrač propušta ostatak SP
Telegraf pre 10 satijoš 31 povezana
Obradović se vratio u Panatinaikos: Slavni trener ponovo u grčkom klubu nakon 14 godina
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 29 povezanih