Povezane vesti
Ristić: Razočaran sam što ne idem na EP, ali biću najveći navijač
Sportski žurnal 25.05.2017
Spisak Nenada Lalatovića za Prvenstvo Evrope u Poljskoj izazvao je polemike zbog izostanka nekoliko igrača, poziv nije otišao ni na adresu Mihaila Ristića. – Razočaran sam. Očekivao sam da budem na spisku putnika za Poljsku, ali tako je kako je. Selektor… »
Ristić razočaran: "Očekivao sam da budem na spisku"
Sportske.net 25.05.2017
Vezni fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić priznao je da ga je razočaralo to što se nije našao na spisku Nenada Lalatovića za Evropsko prvenestvo u Poljskoj. Štoper turske Alanje u sredu je govorio o tome kako nije zaslužio da bude izostavljen sa spiska… »
Ristić: Nisam ovo očekivao od Lalatovića
Mondo 25.05.2017
"Reprezentaciji želim sve najbolje i biću im najveća podrška", rekao je fudbaler Crvene zvezde, kojeg neće biti u Poljskoj od 16. do 30. juna. Foto: MN Press Mlada reprezentacija Srbije izgubila je samo jednom u pet navrata kada je dres nosio Zvezdin… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija i dalje ispred Filozofskog fakulteta. Evo zašto je sinoć u Novom Sadu bio najveći broj policajaca dosad
Nova pre 5 minutajoš 17 povezanih

Zelenski uzvraća udarac: "Ne mogu da idem u Moskvu, neka Putin dođe u Kijev. Ne mogu da idem u prestonicu ovog teroriste"
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Ep: Srbija protiv Finske u pohodu na četvrtfinale Novak zabrinuo sve: Đoković opet progovorio o kraju karijere!
Hot sport pre 34 minutajoš 16 povezanih

"Bio je jednostavno bolji teniser": Novaka ceo život napadali, zato sad neće to da radi Sineru i Alkarazu
Mondo pre 54 minutajoš 62 povezane

Siner zakazao duel sa alkarazom! Italijan u borbi za novi pehar na Ju-es openu sa Špancem
Večernje novosti pre 40 minutajoš 17 povezanih