Повезане вести

Случај официра БИА у Собрању Дачић: Живаљевић није прекршио дипломатски протокол

Случај официра БИА у Собрању Дачић: Живаљевић није прекршио дипломатски протокол

Вечерње новости 25.05.2017
Саветник у амбасади Србије и припадник БИА Горан Живаљевић није урадио што би се могло протумачити као нарушавање Бечке конвенције или дипломатског протокола. Саветник у амбасади Србије и припадник БИА Горан Живаљевић није… »
Дачић: Посао Живаљевића био да извести има ли у Собрању српских држављана

Дачић: Посао Живаљевића био да извести има ли у Собрању српских држављана

Бета 25.05.2017
Министар иностраних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да припадник БИА Горан Живаљевић уласком у Собрање у ноћи када су у то здање упали демонстрани није прекршио дипломатске протоколе и да је само обављао свој… »
Македонци затежу: Српска амбасадорка у Скопљу позвана на разговор!

Македонци затежу: Српска амбасадорка у Скопљу позвана на разговор!

Правда 25.05.2017
Министарство спољних послова Македоније позвало је на разговор амбасадорку Србије Душанку Дивјак-Томић да објасни присуство саветника у Амбасади и припадника БИА Горана Живаљевића у Собрању, када је дошло до насилног упада… »
Амбасадорка Србије позвана у Министарство спољних послова Македоније

Амбасадорка Србије позвана у Министарство спољних послова Македоније

РТС 25.05.2017
Министарство спољних послова Македоније позвало је амбасадорку Србије Душанку Дивјак Томић да објасни присуство саветника у амбасади и припадника БИА Горана Живаљевића у парламенту Македоније када су упали и демонстранти… »
Кршење протокола или увод у чистку у БИА

Кршење протокола или увод у чистку у БИА

Данас 25.05.2017
Безбедносно-информативна служба без одговора на питање Данаса о присуству Горана Живаљевића у македонском Собрању током нереда. Присуство Горана Живаљевића у македонском парламенту током нереда питање је за… »
Заев: Извинио сам се Вучићу због несмотрених изјава

Заев: Извинио сам се Вучићу због несмотрених изјава

РТВ 25.05.2017
БРИСЕЛ - Мандатар и лидер СДСМ Зоран Заев изјавио је у Бриселу да се извинио српском премијеру Александру Вучићу, којег је недавно назвао "националистичким вођом који се декларише као лидер у региону". "Жалим због несмотрености… »
Заев: Нисам разговарао са Вучићем о улози Живаљевића у Собрању

Заев: Нисам разговарао са Вучићем о улози Живаљевића у Собрању

Бета 25.05.2017
Мандатар за састав владе Македоније Зоран Заев изјавио је да са премијером Србије Александром Вучићем није разговарао о присуству српског дипломате Горана Живаљевића у Собрању Македоније током упада насилних демонстраната 27… »
Заев се извинио Вучићу

Заев се извинио Вучићу

Данас 25.05.2017
Мандатар и лидер СДСМ Зоран Заев изјавио је у Бриселу да се извинио српском премијеру Александру Вучићу, којег је недавно назвао "националистичким вођом који се декларише као лидер у региону". "Изразио сам жаљење због непажње… »
Провера планова без посебних захтева

Провера планова без посебних захтева

Данас 25.05.2017
Хојт Брајан Ји пренео позив потпредседника Мајкла Пенса Александру Вучићу да посети Вашингтон. Блискост српског и македонског руководства посебно долази до изражаја после објављивања вести уочи Јиевог сусрета са Вучићем, да је… »
Сусрет у Бриселу: Заев се извињавао Вучићу!

Сусрет у Бриселу: Заев се извињавао Вучићу!

Правда 25.05.2017
Македонски мандатар Зоран Заев разговарао је у Бриселу са српским премијером Александром Вучићем, изразивши жаљење за изјаве које су узнемириле српски државни врх. - Изразио сам жаљење због непажње што некада, ми политичари… »
Заев се извинио Вучићу "због узнемиравања"

Заев се извинио Вучићу "због узнемиравања"

Блиц 25.05.2017
Македонски мандатар Зоран Заев разговарао је у Бриселу са српским премијером Александром Вучићем, изразивши жаљење за изјаве које су узнемириле српски државни врх. - Изразио сам жаљење због непажње што некада, ми политичари… »

Вести дана »