Povezane vesti
Slučaj oficira BIA u Sobranju Dačić: Živaljević nije prekršio diplomatski protokol
Večernje novosti 25.05.2017
Savetnik u ambasadi Srbije i pripadnik BIA Goran Živaljević nije uradio što bi se moglo protumačiti kao narušavanje Bečke konvencije ili diplomatskog protokola. Savetnik u ambasadi Srbije i pripadnik BIA Goran Živaljević nije uradio što bi se moglo… »
Dačić: Posao Živaljevića bio da izvesti ima li u Sobranju srpskih državljana
Beta 25.05.2017
Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da pripadnik BIA Goran Živaljević ulaskom u Sobranje u noći kada su u to zdanje upali demonstrani nije prekršio diplomatske protokole i da je samo obavljao svoj posao. "Nije učestvovao u… »
Makedonci zatežu: Srpska ambasadorka u Skoplju pozvana na razgovor!
Pravda 25.05.2017
Ministarstvo spoljnih poslova Makedonije pozvalo je na razgovor ambasadorku Srbije Dušanku Divjak-Tomić da objasni prisustvo savetnika u Ambasadi i pripadnika BIA Gorana Živaljevića u Sobranju, kada je došlo do nasilnog upada građana nezadovoljnih… »
Ambasadorka Srbije pozvana u Ministarstvo spoljnih poslova Makedonije
RTS 25.05.2017
Ministarstvo spoljnih poslova Makedonije pozvalo je ambasadorku Srbije Dušanku Divjak Tomić da objasni prisustvo savetnika u ambasadi i pripadnika BIA Gorana Živaljevića u parlamentu Makedonije kada su upali i demonstranti, javila je "Televizija Telma"… »
Kršenje protokola ili uvod u čistku u BIA
Danas 25.05.2017
Bezbednosno-informativna služba bez odgovora na pitanje Danasa o prisustvu Gorana Živaljevića u makedonskom Sobranju tokom nereda. Prisustvo Gorana Živaljevića u makedonskom parlamentu tokom nereda pitanje je za Bezbednosno-informativnu agenciju budući… »
Zaev: Izvinio sam se Vučiću zbog nesmotrenih izjava
RTV 25.05.2017
BRISEL - Mandatar i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je u Briselu da se izvinio srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, kojeg je nedavno nazvao "nacionalističkim vođom koji se deklariše kao lider u regionu". "Žalim zbog nesmotrenosti nas političara što se… »
Zaev: Nisam razgovarao sa Vučićem o ulozi Živaljevića u Sobranju
Beta 25.05.2017
Mandatar za sastav vlade Makedonije Zoran Zaev izjavio je da sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o prisustvu srpskog diplomate Gorana Živaljevića u Sobranju Makedonije tokom upada nasilnih demonstranata 27. aprila. "Nismo razgovarali… »
Zaev se izvinio Vučiću
Danas 25.05.2017
Mandatar i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je u Briselu da se izvinio srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, kojeg je nedavno nazvao "nacionalističkim vođom koji se deklariše kao lider u regionu". "Izrazio sam žaljenje zbog nepažnje, što nekad mi političari… »
Provera planova bez posebnih zahteva
Danas 25.05.2017
Hojt Brajan Ji preneo poziv potpredsednika Majkla Pensa Aleksandru Vučiću da poseti Vašington. Bliskost srpskog i makedonskog rukovodstva posebno dolazi do izražaja posle objavljivanja vesti uoči Jievog susreta sa Vučićem, da je savetnik u ambasadi… »
Susret u Briselu: Zaev se izvinjavao Vučiću!
Pravda 25.05.2017
Makedonski mandatar Zoran Zaev razgovarao je u Briselu sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem, izrazivši žaljenje za izjave koje su uznemirile srpski državni vrh. - Izrazio sam žaljenje zbog nepažnje što nekada, mi političari znamo da pokažemo pre… »
Zaev se izvinio Vučiću "zbog uznemiravanja"
Blic 25.05.2017
Makedonski mandatar Zoran Zaev razgovarao je u Briselu sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem, izrazivši žaljenje za izjave koje su uznemirile srpski državni vrh. - Izrazio sam žaljenje zbog nepažnje što nekada, mi političari znamo da pokažemo pre… »
Vesti dana »
Od jutros i treći teretni brod pogođen projektilom kod Ormuskog moreuza
RTV pre 34 minutajoš 43 povezane
Iran nastavio napade na Bliskom istoku, Izrael napao Teheran, Bejrut, položaje Hezbolaha
Beta pre 24 minutajoš 26 povezanih
Đoković i Cicipas eliminisani u osmini finala, kraj i za Krunićevu u miks dublu
RTV pre 24 minutajoš 37 povezanih
Studenti u blokadi najavili skupove u gradovima gde se održavaju lokalni izbori
NIN pre 49 minutajoš 17 povezanih