Povezane vesti
(Foto) sećate li se pesme Ja baraba sve joj džaba? Pogledajte kako vlasnik ovog hita danas izgleda!
Kurir 25.05.2017
Mladića Davor Badrov imao je 18 godina kada je pesmom "Ja baraba, sve joj džaba" zapalio region. Davor danas ima 25 godina i dalje se uspešno bavi muzikom, a vrlo je popularan u dijaspori. Na Instagramu je vrlo aktivan. POGLEDAJTE BONUS VIDEO: (KURIR TV)… »
(Kurir TV) Sinan Sakić pred tašmajdan: 1.000 puta je otpevao ovu pesmu, ali opet vežba za vas!
Kurir 25.05.2017
Pevač Sinan Sakić sprema veliki za koncert na Tašmajdanu 3. juna, a da bi to bio spektakl za pamćenje već je počeo probe sa svojim orkestrom. Uvežbavaju repertoar, a pesmu "Pokloni poljubac" je otprvao 1.000 puta ali i dalje vežba kako ne bi razočarao… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Tražiću podršku za nezavisnost Republike Srpske": Dodik uskoro putuje u Moskvu: Zamoliću da na Savetu bezbednosti podignu veto
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Kapetan bole krstari belom lađom: Magična plovidba kroz srpsku Svetu goru ostavlja turiste bez daha, Ovčarsko-kablarska klisura prirodni je dragulj Zapadne Srbije (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Nastavnici beogradskog Filozofskog: Dekan novosadskog Filozofskog da podnese ostavku
Danas pre 1 satjoš 1 povezana