Povezane vesti
Ninković sasvim otvoreno: Da sam otišao u Humsku otac bi me se odrekao, u Čuku kad završim karijeru
Mozzart sport 30.05.2017
Ponajviše ipak o iskustvima u Sidneju. Divni dani u životu Miloša Ninkovića. Odlazak u Australiju ispostavio se kao pun pogodak. Kad su se sve kockice sklopile došla je i igra. Bivši reprezentativac Srbije proglašen je za najboljeg igrača u A… »
Ninković za "Vesti": Sidnej me je očarao, ne vraćam se u Zvezdu!
Vesti online 30.05.2017
Čukarički, Dinamo Kijev, Evijan, Crvena zvezda, pa opet Evijan, klubovi su u kojima je igrao nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Ninković (32), a onda je pre dve godine bio na raskrsnici - Kina ili Australija. Izabrao je finansijski slabiju… »
Vesti dana »
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana