Povezane vesti

Ruski ratni brod i podmornica ispalili rakete ka ciljevima ID

Dnevnik 31.05.2017
MOSKVA: Ruski ratni brod i podmornica ispalili su iz Mediterana četiri krstareće rakete ka ciljevima Islamske države u blizini sirijskog grada Palmire, javile su danas ruske agencije, pozivajući se na Ministarstvo odbrane. U saopštenju se ističe da… »

Rusi raketama iz Mediterana gađali ciljeve ID kod Palmire (VIDEO)

Politika 31.05.2017
MOSKVA - Ruski ratni brod i podmornica ispalili su iz Mediterana četiri krstareće rakete ka ciljevima Islamske države u blizini sirijskog grada Palmire, javile su danas ruske agencije, pozivajući se na Ministarstvo odbrane. U saopštenju se ističe da… »

Rusija iz Mediterana ispalila rakete ka Palmiri

RTS 31.05.2017
Četiri krstareće rakete ruski ratni brod "Admiral Esen" i podmornica "Krasnodar" ispalili su ka ciljevima Islamske države u blizini sirijskog grada Palmire, javile su ruske agencije, pozivajući se na Ministarstvo odbrane. "Napad je usmeren ka… »

Rusi s Mediterana ispalili rakete na Palmiru

Press 31.05.2017
Ruska vojska saopštila je da su njeni ratni brodovi u Sredozemnom moru ispalili četiri krstareće rakete na pozicije Islamske države (ID) u Siriji. Foto:B92.net Ratni brodovi "Admiral Esen" i podmornica "Krasnodar" ispalili su rakete ka ciljevima ID u… »

Rusi s Mediterana ispalili rakete na Palmiru VIDEO

B92 31.05.2017
Moskva -- Ruska vojska saopštila je da su njeni ratni brodovi u Sredozemnom moru ispalili četiri krstareće rakete na pozicije Islamske države (ID) u Siriji. Ratni brodovi "Admiral Esen" i podmornica "Krasnodar" ispalili su rakete ka ciljevima ID u… »

Rusija iz Sredozemnog mora ispalila rakete ka Palmiri

Novi magazin 31.05.2017
Ruska vojska saopštila je danas da su njeni ratni brodovi u Sredozemnom moru ispalili četiri krstareće rakete na pozicije Islamske države (ID) u Siriji. Ratni brodovi "Admiral Esen" i podmornica "Krasnodar" ispalili su rakete ka ciljevima ID u blizini… »

Rusi iz Mediterana ispalili rakete ka Palmiri

RTV 31.05.2017
MOSKVA - Ruski ratni brod i podmornica ispalili su iz Mediterana četiri krstareće rakete ka ciljevima Islamske države u blizini sirijskog grada Palmire, javile su danas ruske agencije, pozivajući se na Ministarstvo odbrane. Rusija je, pre lansiranja… »

Rusi tuku ID raketama iz podmornice i sa broda

Vesti online 31.05.2017
Ruski ratni brod i podmornica ispalili su iz Mediterana četiri krstareće rakete ka ciljevima Islamske države u blizini sirijskog grada Palmire, javile su danas ruske agencije, pozivajući se na Ministarstvo odbrane. Rusija je, pre lansiranja raketa… »

Grmljavina iz sredozemlja: Ruske podmornice sravnile sa zemljom uporište terorista

Blic 31.05.2017
Fregata „Admiral Esen“ i podmornica „Krasnodar“ ruske Ratne mornarice Rusije lansirale su četiri krstareće rakete „Kalibar“ po objektima terorističke organizacije DAEŠ (arapski naziv za Islamsku državu) u Siriji, u području Palmire i… »

Rusi tuku ISIS raketama iz podmornice i sa broda

Mondo 31.05.2017
Ruski ratni brod i podmornica ispalili su iz Mediterana četiri krstareće rakete ka ciljevima Islamske države u blizini sirijskog grada Palmire, javile su danas ruske agencije, pozivajući se na Ministarstvo odbrane. Foto: youtube/printscreen Rusija je… »

Grmljavina iz sredozemlja: Ruske podmornice sravnile sa zemljom uporište terorista (video)

Pravda 31.05.2017
Fregata „Admiral Esen“ i podmornica „Krasnodar“ ruske Ratne mornarice Rusije lansirale su četiri krstareće rakete „Kalibar“ po objektima terorističke organizacije ID u Siriji, u području Palmire i pogodili sve ciljeve, saopštilo je… »

Vesti dana »